Viikonlopun moottoriurheilut viikolle 49/2016

Ajoneuvot Uutinen 9.12.2016

Viikonlopun moottoriurheilut viikolle 49/2016

Myös viikonlopun ulkopuolella tapahtuu: tiistaina nähdään Suomen ensimmäinen eMotorsportsin SM-finaali.

eMotorsports SM, Helsinki

Suomen ensimmäinen eMoottoriurheilun SM-finaali ajetaan ensi viikon tiistaina Helsingin Circuit eMotorsports Centerissä. Ajettava rata on tuttu keväältä Circuit eMotorsports TV-sarjan finaalista ja myös auto on lähes sama, joten työtä riittänee ohjaamoissa. Livenä kilpailua pääsee seuraamaan kello 17 alkaen ja luonnollisesti kisatunnelmaan pääsee käsiksi myös netissä osoitteessa www.circuit.fi/emotorsport-watch

Kilpailun aikataulu
Aika-ajot Klo 18.00 (30 min)
Startti klo 19.00, kilpailun kesto 45 min + 1 kierros.
Sijainti: Circuit eMotorsports Telakka, Telakkakatu 6, 00150 Helsinki.
www.circuit.fi
13.12. eMotorsport, Verkkokilpailu, Iema SM2016 Finaali, SM

FinTrack Tour II, Oulu

Radio-ohjattavien sähkötouringautojen SM-sarja siirtyy viikonlopuksi Ouluun. Jäälissä Laivakankaan koululla kilpaillaan lauantaina ja sunnuntaina kello 10-17 TSM-10, TSS-10, TSP-10 ja F1-10 luokissa.
10.-11.12. FinTrack Tour II, Oulu, Laivakankaan koulu, Kiiminki, K, SM

Niklas Ajo saapuu Patrik Pulkkisen datainsinööriksi

Moto3-luokassa kilpaillut Niklas Ajo palaa sarjan pariin, mutta kypärä on vaihtunut läppäriin, sillä uusi rooli on toimia Patrik Pulkkisen teknisessä ryhmässä datainsinöörinä Peugeot MC Saxoprint -tiimissä. Tositoimissa Ajo ja Pulkkinen nähdään maaliskuussa, jolloin ajetaan Jerezin ja Losailin testijaksojen lisäksi myös kauden ensimmäinen kilpailu, jälleen Losailissa.

Loukkaantumisesta toipunut Ville Jauhiainen palaa jääradoille

Ville Jauhiainen oli jo lähellä lopettaa uransa kolme vuotta sitten tapahtuneen vakavan loukkaantumisen myötä, mutta rakkaus lajiin ajoi miehen kuntoutumaan paluuta varten. Tulevalla kaudella Konneveden Moottorikerhon edustaja aikoo osallistua JR1A- ja JR2A-luokkiin.

– Intoo on kuin ilmapallolla! Olen saanut mukaan mahtavia yhteistyökumppaneita, jotka ovat hienosti lähteneet mukaan projektiin. Vanha tuttu KTM alkoi kiinnostua, koska heillä on niin valmiit kilpalaitteet molempiin luokkiin ja viimeisen mestaruuden olenkin ajanut Kotarilla. Sain neuvoteltua Kotarin ja Bikeforumin kanssa diilin jääratakaudelle 2017. Siitä erityiskiitos heille, sillä muuten tämä ei olisi onnistunut, Jauhiainen riemuitsee.

Lähde: Moottoriurheilu.tv Kuva: GEPA Pictures / Red Bull

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat