Ajoneuvot | Moottoripyöränäyttely | Uutinen | 4.2.2017

Viivi Pumpasen vinkit MP17-näyttelyyn

Viivi Pumpanen antaa Moottorin lukijoille muutaman vinkin, mihin MP17-näyttelyssä kannattaa tutustua.

Jaa artikkeli

MP17-näyttelyn pressitilaisuuden juontanut Viivi Pumpanen on itsekin motoristi. Ducati Streetfighterillä viilettävä Viivi pitää tämän vuoden messujen antia monipuolisena. Tässä Viivin vinkit, mihin messuilla kannattaa kiinnittää huomiota.

– Stunt Freaks Team on aivan Euroopan huipputason taitoajoryhmä. Tekevät huikeita temppuja ja koko show on rakennettu todella hienoksi. Olen päässyt vierailemaan ryhmän luona ja tämä on yksi ehdoton suosikkini messuilla,  Pumpanen hehkuttaa.

Stunt Freaks

Stunt Freaks Teamin ajonäytökset hallissa seitsemän.

Toiseksi suosikikseen hän nostaa kolmoshallin ohjelmalavan tapahtumat.

– Miss MP -ehdokkaat esiintyvät lauantaina meidän ajovarustenäytöksessä. Näytöksen ajovarusteet on valittu messuilla mukana olevista brändeistä ja tuotteista, sekä miesten että naisten ajovarusteista. Näytösen jälkeen on tankotanssija Henriikka Roon show samalla lavalla.

Viivi Pumpanen

Muotinäytökset pidetään Messukeskuksen hallissa kolme. Viivi Pumpanen muistuttaa, että tapahtumalavan vieressä on anniskelualue, ja hallissa on hyvä hengata ja viettää aikaa ja välillä katsoa esityksiä.

Viivin kolmas vinkki on se perinteinen, eli MP-näyttelyn uudet pyörät.

Viivi Pumpanen

–En halua nostaa yhtään merkkiä tai mallia yli muiden, vaan jokainen keskittyy oman makunsa mukaan omaan merkkiin tai suosikkimalleihinsa. Ja uusia mallejahan tänä vuonna riittää enemmän kuin pitkään aikaan, Viivi Pumpanen toteaa lopuksi.

Jaa artikkeli

Keskustelu