Volkswagen Golf

Ajoneuvot Uutinen 2.2.2016

Volkswagen-konserni voitokkaana saksalaislehden äänestyksessä

VW Groupin tuotteet miellyttivät suuresti Auto motor und sportin lukijoita.

Saksalaisen Auto motor und sportin lukijat ovat valinneet jälleen kerran lukuisten kategorioiden vuoden autot. Lehden lukijaäänestys järjestettiin tänä vuonna 40. kerran. Äänestykseen osallistuivat myös Auto motor und sportin kansainväliset sisarlehdet.

Erityisesti Volkswagen-konsernin tuotteet olivat lukijoiden mieleen.

Škoda Octavia loisti kirkkaana tuontiautojen kategoriassa. Emomerkki Volkswagen taasen pokkasi tuttuun tapaan itselleen palkinnot pienemmän keskiluokan ja parhaan pakettiauton kategorioissa. Golfin menestys ei sinänsä ole varsinainen yllätys, sillä äänestyksen 40-vuotisessa historiassa malli on kerännyt yhteensä 30 palkintosijaa. Volkswagenin yllätyshitti on kuitenkin Multivan, joka oli 13. kertaa putkeen vuoden paras paku.

Myös konsernin premium-merkit Audi ja Porsche pärjäsivät mainiosti. Piskuinen Audi A1 voitti ”supermini”-pikkuautokategorian, A4 jyräsi keskikokoisten kategoriassa ja isojen katumaastureiden sarjan vei Audi Q7. Porsche 911 vuorostaan pokkasi itselleen parhaan urheiluauton kategorian, ja 911 Cabrio/Targa oli paras avoauto.

Lähde ja kuva: Volkswagen-konserni

 

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Volkswagen

Kaikki koeajot

Uusimmat