Matkailu Uutinen 23.12.2018

Päivän kuva: Vuodenvaihteen näyttävin show Itämerellä

Kultainen vuosikymmen sovitettuna risteilyaluksen mittoihin, on haaste jonka lopputuloksesta voi nauttia Silja Serenaden kyydissä Itämeren aalloilla.

Yhdysvaltalaisen kirjailijan F. Scott Fitzgeraldin kenties kuuluisin teos Kultahattu ammentaa 1920-luvun jazz-huumasta, New Yorkista ja Long Islandilta. Kuvausta pidetään siinä määrin tarkkana ja mukaansatempaavana, että pohja klassikkoteoksen asemalle on vankka, vaikka menestys antoi odottaa itseään useamman vuosikymmenen ajan.

The Great Gatsby -nimellä julkaistun teoksen päätähti on tehnyt mittavan omaisuuden laittomalla alkoholikaupalla kieltolain aikana. Kun rahaa riittää, ovat juhlatkin näyttäviä.

Samaan saumaan iskee myös Silja Serenaden The Great Gatsby Cruise -esitys, joka lienee tämän juhlakauden näyttävin Itämerellä. Esimakua esityksestä tarjoaa oheinen video.

Musiikillisesti esitys johdattaa jazzin vuosikymmenistä nykypäivään, eikä näyttävyydessä ole säästelty. Kupliva kokonaisuus on sovitettu onnistuneesti hiljattain uudistuneen Starlight-yökerhon mittoihin.

Joulukauden erikoisvieraana nähdään aatttoiltaan asti myös joulupukki.

Teksti ja kuva: Antti Hentinen Video: Silja Line

 

Jaa artikkeli