8.11.2017

Kysyntä yllätti – VV-Auton käytettyjen autojen vuokrauspalveluun lisää kalustoa

CaaraGo

CaaraGo -palvelu on osoittautunut ennakko-odotuksia suositummaksi. Kuntotarkastettuja käytettyjä autoja vuokrattiin runsaasti heti ensimmäisen kesäkauden aikana.

VV-Auto avasi keväällä uuden CaaraGo-palvelun, osana Caara.fi digitaalista autokauppaa, josta voi vuokrata käytetyn kuntotarkastetun auton käyttöön määräajaksi. Vuokra-aika on lyhyimmillään 4 viikkoa ja vuokra-aikaa voi joustavasti jatkaa jopa vuoden ajan. Palvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja tarjolla on noin 60 autoa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Palvelu on osoittautunut suosituksi sekä kuluttaja- että yrityskäytössä ja kesäkaudella autojen kysyntä yllätti myös palveluntarjoajan.

– Kysyntää on ollut tosi paljon heti, kun palvelusta tiedotettiin. Alkuun jouduttiin myymään jopa eioota, kun kalustoa ei ollut riittävästi. Nyt kaluston määrää on kasvatettu ja odotamme palvelun suosion yhä kasvavan, kertoo Mikko Laiti CaaraGo:sta.

Palveluntarjoajan mukaan autoja on vuokrattu muun muassa kesäajan käyttöön, keikkatyöhön, työsuhdeauton ja oman uuden auton odotusajaksi. Käytetyn auton eduksi uuteen vuokra-autoon verrattuna mainitaan muun muassa edullisempi hinta.

CaaraGo

Vaihtoehto ”kesäautolle”

Kesän aikana autoja ovat vuokranneet esimerkiksi kotimaan lomaa viettävät ja kausiluontoiset mökkeilevät.

– Palvelu kiinnostaa, koska hinta on varsin edullinen verrattuna perinteiseen uuteen vuokra-autoon. Kaikki automme ovat hyväkuntoisia ja suhteellisen uusia, Laiti kertoo.

Yritysasiakkaille autoja on vuokrattu esimerkiksi työsuhdeauton odotusajaksi ja keikkatyökäyttöön.

– Tyypillinen vuokra-aika on 2–3 kuukautta ja palvelua on käytetty esimerkiksi muutaman kuukauden työkeikoilla, joissa auto on välttämätön, kertoo Piero Silvani VV-Autosta.

Monta merkkiä ja mallia

CaaraGo:n valikoimaan kuuluu eri merkkisiä ja mallisia autoja. Yli kahden kuukauden sopimuksessa auton voi tarvittaessa vaihtaa esimerkiksi isompaan tai pienempään malliin kesken vuokrakauden.

Kaikki autot ovat kuntotarkastettuja ja palvelu sisältää palveluntarjoajan mukaan myös ajoneuvo- ja käyttövoimaverot, huollot ja vakuutukset, eli polttoainetta ja tuulilasinpesunestettä lukuun ottamatta kaikki auton kulut.

Lyhytaikainen sopimus sisältää 500 ajokilometriä viikossa. Yli kahden kuukauden sopimuksissa on mahdollista saada auto alle myös rahoitussopimuksella, eli mikäli autoon kiintyy, sen voi kauden päättyessä tai jo kauden aikana ostaa itselleen.

Nettipalvelu lupaa asiakkaalleen auton käyttöön jopa vuorokaudessa. Auton voi varata verkkosivuilla, puhelimitse, käyttäen sivuston yhteydenottolomaketta tai chat-palvelua.

Lähde ja kuvituskuvat: VV-Auto

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat