Red Bull F1 vs. rugby

Ajoneuvot Uutinen 24.2.2016

Formula 1:n seuraaminen jatkossa kismittävän kallista

Autourheilun kuninkuusluokka ei ole halpaa lystiä enää edes katsojille.

Formula 1:n viralliset testit ovat käynnissä maaliskuussa alkavaa kautta varten. Samalla myös eri yhtiöt ovat kertoneet kauden kulkuun liittyviä uutisia.

Suomessa Formula 1:n virallisena televisiokanavana toimiva MTV on muuttanut kanavapakettiensa hinnoittelua. Aiemmin F1-kauden pystyi lunastamaan Katsomosta 99,95 eurolla, mutta nykyisin ainoa tapa suomalaiskuskien seuraamiseen on koko MTV Total Sport -kanavapaketin lunastus kuukausittain. Uudeksi hinnaksi maaliskuusta marraskuuhun jatkuvalle Formula-addiktiolle tulee nykyisin 224,55 euroa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

MTV puolustelee tulikivenkatkuista asiakaspalautetta sillä, että 25 euron kuukausimaksua vastaan saa kaikki kanavilla esitettävät urheilulajit. Aiemman F1-paketin poistumista puolustellaan siten, että vastaavaa tuotetta ei ole ollut muille lajeille, ja myös muut kanavaoperaattorit paketoivat tuotteensa vastaavasti.

Ilta-Sanomien lukijakysely kirvoitti asiaan sangen kirjavia kommentteja.

– On ollut formulat kolme vuotta katselussa, vaan nyt jätän väliin. Liikaa hintaa…. pitäkää tunkkinne, kommentoi nimimerkki liikaa hintaa, summaten IS:n lukijoiden mietteitä klassisella tunkkivertauksella.

Myös tiistai-iltana saapunut tieto Formula 1:n aika-ajojärjestelmän muutoksista herätti värikästä kielenkäyttöä sosiaalisessa mediassa. Uudessa sääntöehdotuksessa kuljettajia tiputettaisiin aika-ajo-osioiden välilläkin portaittain. Lisäksi keskustelua on käyty aikapohjaisesta tasoitusjärjestelmästä, jossa mestaruuskamppailua johtavien kuljettajien aika-ajosuorituksiin lisättäisiin erillinen lisäaika.

Lähteet: IS, Motorsport.com, kuva: Red Bull

 

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat