Indian Chieftain Elite Black Hills Silver

Ajoneuvot Moottoripyörät Uutinen 4.3.2018

Indianilta käsinmaalattu Chieftain Elite Black Hills Silver -erikoismalli

Indian valmistaa premium-luokan bagger Chieftain Elitestä rajoitetun erän käsinmaalattuja Black Hills -erikoismalleja.

Black Hills -erikoismallissa yhdistyy kattava mukavuusvarustelu ja katseet kääntävä ulkonäkö. Jokaisen pyörän hohtavaan flake-maalaukseen kuluu 25 työtuntia.

Nimi Black Hills viittaa Etelä-Dakotan ja Wyomingin rajalla sijaitsevaan samannimiseen vuoristoon, joka tunnetaan kulta- ja hopeaesiintymistään sekä tippukiviluolista.

Alueella sijaitsee muun muassa tunnettu Mount Rushmore National Memorial -veistos. Lähellä sijaitsee myös Spearwishin pikkukaupunki, jossa Indianien erikoismaalaukset tehdään.

Indian Chieftain Elite Black Hills Silver

Chieftain Eliten erikoismallin varusteisiin kuuluu muun muassa 200 watin audiojärjestelmä, LED-ajovalot, sähkösäätöinen tuulilasi sekä alumiiniset billet-astinlaudat kuljettajalle ja matkustajalle.

Satula on aitoa nahkaa ja mittariston yhteydessä on markkinoiden monipuolisin 7-tuumainen Ride Command -kosketusnäyttö navigointiominaisuuksilla.

Tämän vuoden mallissa ohjaustangon katkaisijoiden ergonomiaa on parannettu pienentämällä katkaisinrunkojen kokoa. Turvallisuusvarusteisiin kuuluvat mm. ABS-jarrut ja rengaspainenäyttö.

Avaimeton käyttöjärjestelmä, kaukosäätimellä lukittavat sivulaukut ja vakionopeussäädin viimeistelevät kokonaisuuden.

Indian Chieftain Elite Black Hills Silver

Moottorina on tuttu 49-asteinen Thunder Stroke 111 V2-moottori.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Indian

Kaikki koeajot

Uusimmat