Nissan Juke

Ajoneuvot Esittely 18.10.2019

Maistiainen: Nissan Juke – sukunäköä tarkoituksella

Nissan Juke on crossover, jonka ulkonäkö on herättänyt voimakkaita reaktioita puolesta ja vastaan. Japanilaisvalmistaja jatkaa samalla tyylillä myös uuden Juken kanssa.

2010 esitelty Nissan Juke oli mukana rakentamassa kompaktien crossovereiden segmenttiä ikään kuin perustajajäsenenä. Alkuperäinen Juke herätti voimakkaita reaktioita ihastuttamalla ja vihastuttamalla. Nissan on kuitenkin päättänyt, että tunteiden herättäminen on hyvästä, joten uusi Juke säilyttää saman ulkomuodon. Sukunäköä on haettu myös muusta Nissanin mallistosta V-Motion-keulamaskin muodossa.

Nissan Juke

Muuten luvassa on odotetusti hiukan enemmän. Maltillisesti kasvanut Juke on saatu sisältä tilavammaksi. Kojelaudan järjestelmissä on panostettu verkottumiseen ja digitaalisuuteen. Kuljettajaa puolestaan avustetaan kattavalla valikoimalla ajoavustimia, joista mainittavin on Qashqaista ja Leafista tuttu ProPilot.

Alkuvaiheessa moottoritarjonnasta vastaa 1,0-litrainen kolmisylinterinen turboahdettu bensiinimoottori, jonka huippuarvot ovat 117 hevosvoimaa ja 180 newtonmetriä. Hetkellisesti käytössä on yliahtotoiminnon ansiosta 200 newtonmetriä vääntöä. Tehdas arvioi, että suurin osa asiakkaista valitsee moottorin pariksi seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston.

Nissan Juke

Uusi Nissan Juke saapuu Suomeen tammikuussa 2020 ja malliston hinnat alkavat 19 990 eurosta.

Jaa artikkeli

Keskustelu

Valmistajalta: Nissan

Kaikki koeajot

Uusimmat