Ajoneuvot | 22.3.2020

Moottoripyörämuseon laajennus kaipaa lisärahaa – tarjolla poikkeuksellisen huokea kausikortti

Suomen moottoripyörämuseon laajennushanke on pian valmis. Kausikorttikaupalla haetaan lisäpotkua viimeistelytöiden viime metreille.

Jaa artikkeli

Moottoripyörämuseon kevään korvalla valmistuvaksi ilmoitettu laajennushanke on edennyt viimeistelytöihin saakka. Niitä vauhdittaakseen museo on laittanut myyntiin nipun erikoistuotteita, joista kiinnostavimpia ovat ehdottomasti kausikortit, joista toinen versio on kohdennettu yksityishenkilöille, toinen taas yrityksille.

Yhteistä molemmille on koko kauden mittaiseksi luvattu vapaus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kausikortti avaa ovet koko kauden ajaksi ilman käyntikertoijen rajoitusta.

Moottoripyörämuseon kausikortti kiinnostaa taatusti myös kortin omistajan kavereita, sillä perusmuotoinen kausikortti avaa ovet omistajan lisäksi myös kaverille. Joka vierailulle voi ottaa mukaan eri ystävän, museolta luvataan.

Suomen Moottoripyörämuseo

Premium-kausikortti on kohdennettu kerhoille ja yrityksille. Se mahdollistaa vapaan pääsyn museoon koko ryhmälle, eli matkaan voi ottaa mukaan yrityksen henkilökuntaa, asiakkaita tai kerhokaverit.

Moottoripyörämuseon kausikortti sähköisesti

Kausikorttien kohdalla yksi kiinnostavimmista tiedoista on hinta. Sen museo on pyöritellyt varsin houkuttelevalle tasolle. Tavallinen kortti maksaa 55 euroa ja premiumia pukkaa 220 euron vastineeksi.

Normaalihinnastoon verrattuna vierailuja ei kovin montaa tarvita, että laajennushankkeen viimeistelykuluihin osoitettu panostus kannattaa myös taloudellisesti. Tavallinen sisäänpääsy maksaa aikuiselta 12 euroa, erityisryhmiltä kahdeksan ja yli 7-vuotiailta lapsilta kuusi euroa. Ovet avautuvat myös suositulla Museokortilla.

Suomen moottoripyörämuseo

Suomen Moottoripyörämuseolla on laskettu, että laajennusosan viimeistelyyn tarvittavat varat saadaan kokoon, kun kaupaksi saadaan 300 hekilökausikorttia, 50 premium-korttia ja 20 Jarno Saarinen -pienoispatsasta.

Kausikorttitilaukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen lahti@moottoripyörämuseo.fi tai soittamalla. Kortit luvataan toimittaa postikuluitta kotiosoitteeseen. Halutessaan kortin voi myös noutaa museolta.

Lähde: Suomen Moottoripyörämuseo Kuvituskuvat: Moottorin arkisto

 

Jaa artikkeli

Keskustelu