Ajoneuvot | Moottoripyöränäyttely | Moottoripyörät | MP18 | 2.2.2018

MP18-näyttelyn Tie vie -matkailualue tarjoaa eväät reissuun vaikka Venäjän halki!

Tie vie -matkailualueelta löydät vinkkejä ja neuvoja lyhyille ja pidemmille prätkäreissuille.

Jaa artikkeli

Prätkäreissua suunnittelevan kannattaa messuilla suunnata Tie Vie-matkailualueelle. Osastolta löytyy neuvoja jos jonkinlaisia niin omatoimimatkaajalle kuin valmista pakettimatkaa haikailevallekin.

Yksi mielenkiintoisimmista ständeistä on Aula Tours, joka järjestää pakettimatkoja muun muassa Alpeille. Aula Toursin ideana on tarjota asiakkaalle mahdollisimman kompakti, aikaa säästävä ja varsinkin vaivaton moottoripyörämatka. BMW:n tai KTM:n pyöräkalustolla ajettavat matkat sisältävät oppaat ja majoitukset jokaiselle päivälle. Reissujen pituudet vaihtelevat 4–5 päivään kohteesta ja ajankohdasta riippuen. Moottori tutustui Aula Toursin matkaan kesällä numerossa 7/2017.

aula tours

Petteri Aula pyörittää Aula Toursia.

Alpeille pääsee ajelemaan siis pitkän viikonlopun puitteissa, kokemuksista ja nähtävyyksistä tinkimättä. Alla ovat uudet tehtaan vuokrapyörät, joten tekniikkamurheista tai oman pyörän paikalle saamisesta ei tarvitse murehtia. Keskittyä voi pelkästään olennaiseen, eli ajamiseen ja siitä nauttimiseen.

Vaikka Venäjän halki

Erikoisempaa ja vaativampaa reissua haikailevaa saattaa kiinnostaa Aula Toursin suunnittelema moottoripyöräreissu Venäjän halki. Matka tehdään omalla pyörällä ja kilometrejä kertyy reippaat 12 000. Reissu kestää noin kuukauden ja mukana on myös opas.

aula tours

Käytännössä pyörät laivataan etukäteen ja hyvissä ajoin Vladivostokiin, josta pyörät lopulta ajetaan ennalta suunniteltua reittiä takaisin koto-Suomeen.

Lisätietoa niin Euroopan alppimatkoista kuin Venäjän läpiajosta löytyy osoitteesta: www.aulatours.fi

Jaa artikkeli

Keskustelu