Ajoneuvot Uutinen 30.11.2015

Porschen uudet keskukset palvelevat klassikkoautoja

Porsche Classic Centre huoltaa ja myy vanhoja urheiluautoja.

Saksalainen urheiluautovalmistaja Porsche haluaa osansa kiihtyvästä klassikkoautobisneksestä. Yhtiö on avannut Hollannin Arnhemiin ensimmäisen Porsche Classic Centre -myymälän, joka keskittyy vanhempien autojen huoltoon ja myyntiin.

Hollannin toimipisteen lisäksi Porsche aikoo avata pienen määrän muita Porsche Classic Centrejä ympäri maailman. Harrasteautoja palvellaan myös jälleenmyyjien yhteyteen rakennettavissa Classic Partner -osastoissa. Huollon ja varaosien lisäksi Classic Partner-liikkeissä on myynnissä vanhoja Porsche-malleja. Liikkeiden henkilökunta on koulutettu tuntemaan vanhempien mallien salat ja tyyppiviat.

Tällä hetkellä Porsche Classic Partner -liikkeitä on maailmalla 24 kappaletta. Kymmenen niistä ovat Saksassa, mutta liikkeitä löytyy myös esimerkiksi Thaimaasta ja Virosta.

Laajamittainen klassikko-Porschejen bisnes on mahdollista, sillä yhtiön mukaan kaikista valmistetuista Porscheista yli 70 prosenttia on yhä olemassa – eikä saman autoyksilön myyminen useampaan kertaan varmasti ole huonoa liiketoimintaa.

Teksti: Lauri Ahtiainen, lähde ja kuva: Porsche

Katso myös Moottorin koeajo Porsche 911 GT3:sta!

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Porsche

Kaikki koeajot

Uusimmat