30.11.2015

Porschen uudet keskukset palvelevat klassikkoautoja

Porsche Classic Centre huoltaa ja myy vanhoja urheiluautoja.

Saksalainen urheiluautovalmistaja Porsche haluaa osansa kiihtyvästä klassikkoautobisneksestä. Yhtiö on avannut Hollannin Arnhemiin ensimmäisen Porsche Classic Centre -myymälän, joka keskittyy vanhempien autojen huoltoon ja myyntiin.

Hollannin toimipisteen lisäksi Porsche aikoo avata pienen määrän muita Porsche Classic Centrejä ympäri maailman. Harrasteautoja palvellaan myös jälleenmyyjien yhteyteen rakennettavissa Classic Partner -osastoissa. Huollon ja varaosien lisäksi Classic Partner-liikkeissä on myynnissä vanhoja Porsche-malleja. Liikkeiden henkilökunta on koulutettu tuntemaan vanhempien mallien salat ja tyyppiviat.

Tällä hetkellä Porsche Classic Partner -liikkeitä on maailmalla 24 kappaletta. Kymmenen niistä ovat Saksassa, mutta liikkeitä löytyy myös esimerkiksi Thaimaasta ja Virosta.

Laajamittainen klassikko-Porschejen bisnes on mahdollista, sillä yhtiön mukaan kaikista valmistetuista Porscheista yli 70 prosenttia on yhä olemassa – eikä saman autoyksilön myyminen useampaan kertaan varmasti ole huonoa liiketoimintaa.

Teksti: Lauri Ahtiainen, lähde ja kuva: Porsche

Katso myös Moottorin koeajo Porsche 911 GT3:sta!

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat