Ajoneuvot Moottoripyörät Uutinen 1.2.2022

Suojaa ajokaudelle – Rukalta uudet Comfo-R- ja Comforina-ajopuvut

Allroads-tuoteperheeseen kuuluvat joustavat Gore-Tex -puvut on suunniteltu erityisesti käyttömukavuutta ja monikäyttöisyyttä silmällä pitäen, ja ne sopivatkin lähes ympärivuotiseen touring ja sport touring -ajoon vaihtelevissa lämpötiloissa.

Kestävä ja joustava Cordura Stretch 500D -materiaali ei ole ainoastaan mukavuustekijä, vaan edistää myös turvallisuutta: puku ei kiristä, rajoita liikkeitä tai muutenkaan vie huomiota pois olennaisesta. Joustava kangas mahdollistaa optimaalisen istuvuuden, minkä lisäksi puvut ovat monipuolisesti säädettävissä. Hihansuissa ja takin helmassa on tarranauhasäädöt, ja hihassa on käsivarren kohdalla kolmiportainen kiristys. Housuissa on kiristettävä vyötärö sekä tarranauhalla säädettävät vetoketjulliset lahkeensuut, jotka on helppo asettaa saappaiden päälle.

Joka sään ajopuvun olennaisimpiin ominaisuuksiin kuuluu veden- ja tuulenpitävyys, josta ComfoR- ja Comforina-puvuissa huolehtii Gore-Tex -kalvo päälliskankaan alla. Kalvo takaa täyden vedenpitävyyden päästäen silti kehon tuottaman kosteuden haihtumaan. Kaulus on pehmeää neopreeniä ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Kaulukseen on lisäksi integroitu joustava Gore-Tex -kauluri, jonka voi haastavissa sääolosuhteissa asettaa kaulan suojaksi.

Rukka Comfo-R ajopuku

Tuuletus- ja eristysratkaisut mahdollistavat pukujen käytön laajalla lämpötilaskaalalla. Matalia lämpötiloja varten puvuissa on irrotettavat lämpövuorit 60 gramman vanulla. Lisäksi takin kylkiin ja selkään sekä housujen reisiin sijoitettujen tuuletusaukkojen avulla on mahdollista tehostaa ilmanvaihtoa ja viilentää kehoa.

ComfoR-pukuun sisältyy Rukka D3O Air All Back XTR Lvl 1 -selkäsuoja sekä Rukka D3O Air XTR Lvl 2 olka-, kyynär-, lonkka- ja polvi-/säärisuojat. Comforina-pukuun sisältyy Rukka D3O Air XTR Lvl 1 -selkäsuoja sekä D3O LP1 Lvl 1 olka-, kyynär-, lonkka- ja polvisuojat.

Takeissa on tärkeitä pientavaroita varten edessä kaksi vetoketjutaskua ja sisäpuolella kaksi vesitiivistä taskua, joista toisessa on erillinen paikka puhelimelle. Lisäksi housuissa on kaksi vetoketjullista taskua. Ajomukavuutta etenkin pitkillä matkoilla edistää housujen takamukseen integroidut Rukka AirCushion system, joka muodostaa ohuen ilmatyynyn istuinta vasten toimien pehmusteena ja ehkäisten epämiellyttävää kondensaatiota, sekä Antiglide system, joka estää liukumisen pyörän satulalla.

Rukka Comforina ajopuku

Takki ja housut myydään erikseen. Miesten Comfo-R-takissa tarjolla koot 46–66, housuissa koot 46-66 (C1,lyhyt), 46-66 (C2,normaali) ja 46-60( C3,pitkä). Naisten Comforina-takissa koot 34–50, Comforina-housuissa koot 36–50 (C1), 34–50 (C2) ja 36–42 (C3).

Comfo-R takin hinnaksi mainitaan 599€ ja housujen hinnaksi 499€. Comforina malliston takki on 559€ ja Comforina housu 459€.

Lähde: L-Fashion Group Kuvat: Rukka Motorsport

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat