Ajoneuvot 10.11.2015

Super Marion ja Mersun GLA:n liitto – Omituinen naimakauppa

Siinä vaiheessa kun Mercedes-Benz lyö hynttyyt yhteen Nintendon ja legendaarisen Super Marion kanssa, on luvassa astetta erikoisempaa automainontaa.

Mitä yhteistä on 1980-luvun peliklassikko Super Mariolla ja Mercedes-Benzin GLA:lla? Moni voisi väittää, että ei mitään, mutta totuus on toinen. Yhdistäviä tekijöitä ovat Japani, vuosi 2014 ja automainos, kuinkas muuten.

Japanin markkinoita varten toteutetussa mainoksessa Nintendon 8-bittinen legenda, eli Mario käy tuttuun tapaan palikoiden ja vastustajien kimppuun teemapimputuksen tahdissa. Jalkapatikan sijaan Super Mario etenee nyt modernisti Mersulla.

Aluksi homma kulkee kuin tanssi, mutta itsevarmuus on lopulta myrkkyä. Peli on selvä Super Marion jättäessä autonsa aavikolle.

 

Rahalla Super Marion mukaan

Pelibisneksen armottomuus on johdattanut Nintendon etsimään uusia tuloksentekotapoja. Yksi niistä on yhteistyö Mercedes-Benzin kanssa.

Salaisuudeksi jäänyttä rahasummaa vastaan Mersu sai mainoshahmolainan lisäksi näkyvyyttä myös Mario Kart 8 -pelissä. Pelihahmoille on tarjolla ajettavaksi Mersun klassikoita aina 1934 luvulta lähtien.

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat