MIss MP16 ja perintöprinsessat

Ajoneuvot Moottoripyöränäyttely Uutinen 6.2.2016

Tässä he ovat – Miss MP 16 ja perintöprinsessat!

Mitäpä olisivat moottoripyörämessut ilman naiskauneutta?

Paljon kiinnostusta herättäneen Miss MP 16 -kauneuskilpailun voittajat on valittu. Miss MP 16 -kilpailu jatkaa aiempien vuosien Miss Supercross 2014 ja Miss Superenduro 2015 -kilpailujen viitoittamalla tiellä. Mikäli et päässyt paikan päälle katsomaan kruunajaisia, esiintyvät Miss MP16 ja perintöprinsessat messuilla myös sunnuntaina kello 13.30 ja 16.00.

Messujen kaunein on…

Miss MP 16 -tittelin vei nimiinsä numerolla 4 kilpaillut Henrika Vehmainen. Hän sai palkinnoksi 1 000 euron rahapalkinnon sekä Bike-lehden kuvaussopimuksen.

Henrikan ensi kesän suunnitelmiin kuuluu moottoripyöräilyä. Jos omaa kyydittäjää ei kesään mennessä löydy, aikoo tuore Miss MP16 lainata siskonsa moottoripyörää ja ajaa itse.

Numero 4: Henrika Vehmainen

Numero 4: Henrika Vehmainen. Kuva Vesa Koivunen

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Elina Perätalo, hän kilpaili numerolla 7. Elina pokkasi myös näytteilleasettajien suosikki -palkinnon.

Numero 7: Elina Perätalo

Numero 7: Elina Perätalo. Kuva Vesa Koivunen

Toiseksi perintöprinsessaksi valikoitui numeroa 8 edustanut Luisa Q, jonka moni lienee bongannut messujen tiimellyksessä Ducatin osastolla.

Molempia perintöprinsessoja muistettiin 500 euron palkinnolla.

Numero 8: Luisa Q

Numero 8: Luisa Q. Kuva: Vesa Koivunen

Kymmenen finalistia

Miss MP16 -tittelista kilpaili kaikkiaan kymmenen kaunotarta. Palkitun kolmikon voi nähdä vielä messujen ajovarustemuotia esittelevissä näytöksissä.

Miss MP16

Lähde: MP-Messut, kuvat: Vesa Koivunen ja Antti Hentinen

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat