6.2.2016

Tässä he ovat – Miss MP 16 ja perintöprinsessat!

MIss MP16 ja perintöprinsessat

Mitäpä olisivat moottoripyörämessut ilman naiskauneutta?

Paljon kiinnostusta herättäneen Miss MP 16 -kauneuskilpailun voittajat on valittu. Miss MP 16 -kilpailu jatkaa aiempien vuosien Miss Supercross 2014 ja Miss Superenduro 2015 -kilpailujen viitoittamalla tiellä. Mikäli et päässyt paikan päälle katsomaan kruunajaisia, esiintyvät Miss MP16 ja perintöprinsessat messuilla myös sunnuntaina kello 13.30 ja 16.00.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Messujen kaunein on...

Miss MP 16 -tittelin vei nimiinsä numerolla 4 kilpaillut Henrika Vehmainen. Hän sai palkinnoksi 1 000 euron rahapalkinnon sekä Bike-lehden kuvaussopimuksen.

Henrikan ensi kesän suunnitelmiin kuuluu moottoripyöräilyä. Jos omaa kyydittäjää ei kesään mennessä löydy, aikoo tuore Miss MP16 lainata siskonsa moottoripyörää ja ajaa itse.

MP16 missi numero 4: Henrika Vehmainen
Numero 4: Henrika Vehmainen. Kuva Vesa Koivunen

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Elina Perätalo, hän kilpaili numerolla 7. Elina pokkasi myös näytteilleasettajien suosikki -palkinnon.

MP16 missi numero 7: Elina Perätalo
Numero 7: Elina Perätalo. Kuva Vesa Koivunen

Toiseksi perintöprinsessaksi valikoitui numeroa 8 edustanut Luisa Q, jonka moni lienee bongannut messujen tiimellyksessä Ducatin osastolla.

Molempia perintöprinsessoja muistettiin 500 euron palkinnolla.

MP16 missi numero 8: Luisa Q
Numero 8: Luisa Q. Kuva: Vesa Koivunen

Kymmenen finalistia

Miss MP16 -tittelista kilpaili kaikkiaan kymmenen kaunotarta. Palkitun kolmikon voi nähdä vielä messujen ajovarustemuotia esittelevissä näytöksissä.

Miss MP16

Lähde: MP-Messut, kuvat: Vesa Koivunen ja Antti Hentinen

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat