Ajoneuvot Uutinen 10.9.2015

Tulossa: AMG-varustelu Mercedes-Benzin V-sarjaan

AMG-varustelu on pian saatavana ensimmäistä kertaa myös tila-autoluokkaan. Uuden AMG Line -tason autot tulevat tuotantoon loppuvuoden aikana.

Mercedes-Benz tuo uutta potkua tila-automallistoonsa. Ensi viikolla starttaavan Frankfurtin autonäyttelyn yhteydessä esitellään V-sarjan AMG Line –varustepaketti, jolla valmistajan mukaan viritetään tila-auton yksilöllisyys, mukavuus ja urheilullisuus uuteen uskoon. AMG-varustelu on saatavana ensimmäistä kertaa myös tila-autoluokkaan.

Uudet AMG Line -tason autot tulevat tuotantoon loppuvuoden aikana. Ulkoisesti ne tunnistaa muun muassa 19-tuumaisista AMG-kevytmetallivanteista, Mercedes-Benz-nimikoiduista jarrusatuloista ja takailmanohjaimesta.

Alusta on jäykempi ja maavara 15 milliä alempi kuin vakiomallissa. Valinnaisvarusteena saa tienpinnan epätasaisuuksiin mukautuvan Agility Control –iskunvaimennuksen.

V_3

Luokkansa suurin panoramakatto

AMG Line –varustellun V-sarjan huippuluokan matkustusmukavuuden takeena autossa on 1,9 x 1,12-metrinen kaksiosainen panoraamalasikatto (suurin tässä kokoluokassa), laaja keskikonsoli integroidulla kylmälokerolla, led-valaistut lämmitettävät mukinpidikkeet sekä matkustamon takaosan erillisilmastointi.

Matkapuhelimia ja tietokoneita varten autosta löytyvät USB-pistoke, SD-muistikorttipaikka sekä 220 ja 12 voltin pistorasiat. Takaistuimen kaksi iPad-telinettä taittuvat ja kääntyvät 90 asteen kulmassa. AMG Line –varustelun saa V-sarjan kaikkiin moottori- ja korivaihtoehtoihin.

V_5

Lähde ja kuvat: Mercedes-Benz

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat