10.9.2015

Tulossa: AMG-varustelu Mercedes-Benzin V-sarjaan

AMG-varustelu on pian saatavana ensimmäistä kertaa myös tila-autoluokkaan. Uuden AMG Line -tason autot tulevat tuotantoon loppuvuoden aikana.

Mercedes-Benz tuo uutta potkua tila-automallistoonsa. Ensi viikolla starttaavan Frankfurtin autonäyttelyn yhteydessä esitellään V-sarjan AMG Line –varustepaketti, jolla valmistajan mukaan viritetään tila-auton yksilöllisyys, mukavuus ja urheilullisuus uuteen uskoon. AMG-varustelu on saatavana ensimmäistä kertaa myös tila-autoluokkaan.

Uudet AMG Line -tason autot tulevat tuotantoon loppuvuoden aikana. Ulkoisesti ne tunnistaa muun muassa 19-tuumaisista AMG-kevytmetallivanteista, Mercedes-Benz-nimikoiduista jarrusatuloista ja takailmanohjaimesta.

Alusta on jäykempi ja maavara 15 milliä alempi kuin vakiomallissa. Valinnaisvarusteena saa tienpinnan epätasaisuuksiin mukautuvan Agility Control –iskunvaimennuksen.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luokkansa suurin panoramakatto

AMG Line –varustellun V-sarjan huippuluokan matkustusmukavuuden takeena autossa on 1,9 x 1,12-metrinen kaksiosainen panoraamalasikatto (suurin tässä kokoluokassa), laaja keskikonsoli integroidulla kylmälokerolla, led-valaistut lämmitettävät mukinpidikkeet sekä matkustamon takaosan erillisilmastointi.

Matkapuhelimia ja tietokoneita varten autosta löytyvät USB-pistoke, SD-muistikorttipaikka sekä 220 ja 12 voltin pistorasiat. Takaistuimen kaksi iPad-telinettä taittuvat ja kääntyvät 90 asteen kulmassa. AMG Line –varustelun saa V-sarjan kaikkiin moottori- ja korivaihtoehtoihin.

Lähde ja kuvat: Mercedes-Benz