Ajoneuvot 3.9.2015

Tulossa: Yli sata urheiluautoa Helsingin keskustaan

Sports Car Club of Helsinki Ry täyttää 40 vuotta ja järjestää urheiluautonäyttelyn la 5.9. Helsingin Rautatientorilla.

Sports Car Club of Helsinki Ry juhlii lauantaina 40-vuotista taivaltaan 5.9. Helsingin Rautatieasemalla. Nähtävillä on yli sata erilaista urheiluautoa, joille yhteistä on kaksi ovea ja sporttinen rakenne. Tapahtuma on yleisölle maksuton ja onnekkaimmilla vierailla on mahdollisuus päästä myös urheiluauton kyydittäväksi.

Järjestäjän mukaan nähtävillä on autoja 1950-60-luvun MG- ja Triumph-brittisporteista lähtien aina nykypäivän Ferrareihin ja Lamborghineihin. Autojen lisäksi myös omistajat ovat paikalla, joten lisätietoja on helppo kysyä todellisilta asiantuntijoilta.. Uusista autoista paikalle on odotettavissa ainakin Mercedes-AMG GT S ja Lotus Exige S Club Racer. Tavoitteena on täyttää koko tori sporttisella kalustolla.

Näyttely toteutetaan yhdessä Historic Race Finland Ry:n kanssa, joten paikalla on myös legendaarisia historic-luokkien kilpa-autoja ja Eläintarhan ajoissa loistaneita harvinaisuuksia. Vastapainoa polttomoottoreille tarjoaa Metropolian Electric Raceabout, joka toukokuussa teki katulaillisten sähköautojen kierrosaikaennätyksen Nürnburgringillä.

Lisätietoja ja tunnelmia tapahtumasta järjestäjän Facebook-sivulta.

Lähde: Sports Car Club of Helsinki Ry

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat