Ajoneuvot | Uutinen | 24.9.2019

Uusi Ford Puma Suomeen alkuvuodesta – hinta alkaen 23441 euroa

Ford Puma palaa Suomeen alkuvuodesta uutena crossover-versiona. Alkuvaiheessa mallin hinnat alkavat 23 441 eurosta.

Jaa artikkeli

Tuttu Ford Puma on syntynyt uudelleen pienenä crossoverina. Suomeen uutuus saapuu alkuvuodesta ja auto on nyt ennakkomyynnissä. Ensimmäisenä nähdään manuaalivaihteistolla varustetut Ford Puma EcoBoost Hybrid Launch Edition -mallit.

Kunnianhimoisesta mallinimestä huolimatta konetilasta löytyy kuitenkin 48 voltin kevythybriditekniikkaa 125 ja 155 hevosvoiman moottoriversioina. Tuttuun tapaan starttigeneraattori tarjoaa vääntöapua moottorille erilaisissa tilanteissa. Fordin mukaan kevythybridin lisäväännön ansiosta EcoBoost on kuitenkin voitu varustaa kookkaammalla turboahtimella.

Myöhemmin mallisto kasvaa automaattivaihteistolla sekä muilla bensiinimoottoriversioilla.

Ford Puma Suomeen

Ford Puma EcoBoost Hybrid Launch Edition -malliston hinta alkaa 23 440,78 eurosta ennen toimituskuluja. Ensimmäisen aallon malleihin sisältyy vakiovarusteena Driver Assistance Pack -avustinpaketti. Pakettiin kuuluu mm. aktiivinen vakionopeudensäädin törmäyksenväistöavustimella, laajakulmainen (180°) peruutuskamera sekä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä. Maaliskuun tuotannosta alkaen avustinpaketti on valinnainen varuste, jolloin lähtöhinta laskee 22 775 euroon.

Ford Puman varustetasot ovat tyyliä painottavat Titanium ja Titanium X sekä urheilullishenkisemmät ST-Line ja ST-Line X. Lisävarusteena tarjolla on muun muassa sähkötoiminen takaluukku.

Ford Puma Suomeen

Ford mainitsee, että Puma soveltuu myös likaisempiin töihin, sillä istuinpäälliset ovat helposti irroitettavat ja pestävät. Käytössä on myös Ford Megaboxiksi kutsuttava tavaratilan syvennys, jonka ansiosta kookkaiden tavaroiden kuljetus on helpompaa. Syvennyksen pohjassa on tyhjennystulppa, joten myös likaisten ja märkien tavaroiden kuljettaminen sujuu vaivattomammin.

Lähde: Ford Kuvat: Lauri Ahtiainen, Ford

Jaa artikkeli

Keskustelu