Ajoneuvot | Uutinen | 13.1.2020

Uusi Renault Captur jatkaa tutulla hintatasolla, eroa vanhaan malliin 600 euroa

Euroopassa jättimenestynyksen saaneen Renault Capturin toinen sukupolvi kasvoi edeltäjäänsä nähden ulkomitoiltaan ja sisätiloiltaan, perusmallin hinnan kerrotaan nousseen kuitenkin ainoastaan 600 euroa edellisestä sukupolvesta

Jaa artikkeli

Vuonna 2013 esitelty Renault Captur nousi myyntimenestyjäksi kotimaassaan Ranskassa, sekä lähes koko Euroopassa. Tähän päivään mennessä Capturia on myyty yli 1,5 miljoonaa kappaletta.

Kilpailijoiden määrän lisääntyessä Capturin luokassa on myös auton muututtava. Uusi Captur vakuutti tiloillaan ja laatuvaikutelmallaan ulkomaan koeajossa.

Edullisimmillaan ensimmäisen sukupolven Capturia on saanut tähän asti 18 790 euron hintaan, eikä toinen sukupolvi venytä kukkaroa juuri enempää, täysin uuden mallin omistajaksi pääsee 19 390 eurolla, eli hintaeroa vanhaan malliin jää 600 euroa.

Renault_Captur2

Itse auto on kuitenkin venynyt joka suuntaan. Kori on saanut yhteensä lisää pituutta 11 senttimetriä, josta akselivälin osuus on 33 millimetriä. Leveyttä on tullut lisää 2 cm ja korkeutta 7 mm. Takaistuimilla polvitilaa kerrottaan olevan 17 mm aiempaa enemmän.

Tavaratila on pienimmillään 422 litraa ja suurimmillaan 536 l, riippuen mihin asentoon pituussäädettävät takaistuimet ovat asetettu. Takaistuinten pituussäätö kuuluu kaikkiin varustetasoihin vakiona, joka mahdollistaa tasapainoilun tavara- ja takaistuinten jalkatilan kanssa tarpeiden mukaan.

Aluksi Captur tulee saataville kolmella eri moottorivaihtoehdolla. TCe 100, TCe 130 ja TCe 155 -bensiinimoottorit tarjoavat hevosvoimia nimiensä mukaisen määrän. TCe 100 moottorilla Captur on aina manuaalivaihteinen ja tehokkaammat mallit tulevat seitsenportaisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston kanssa.

Captur TCe 130 keskimmäisellä, Zen-varustetasolla kustantaa 23 990 euroa, paremmalla varustetasolla hinta nousee tästä 2 000 e. 155-hevosvoiman tehomallista saa pulittaa vähimmilläänkin 26 990 e.

Lähde ja kuvat: Renault

Jaa artikkeli

Keskustelu