Ajoneuvot | Moottoripyörät | Uutinen | 2.4.2019

Uusi Yamaha Ténéré 700 nopeimmin verkkotilausjärjestelmän kautta

Ensimmäiset Yamaha Ténéré 700 -moottoripyörät saapuvat Suomeen heinäkuussa ja ne toimitetaan asiakkaille tilausjärjestyksessä. Tilauksen voi tehdä Yamahan omassa verkkotilausjärjestelmässä.

Jaa artikkeli

Pitkään markkinoille odotettu Yamaha Ténéré 700 saapuu meille tänä vuonna mutta ei valitettavasti aivan kauden alkuun. Koska ennakkokysyntä mallia kohtaan on ollut kova, on Yamaha avannut verkkotilausjärjestelmän, jonka kautta asiakkaat voivat tilata oman Ténérénsä. Tällä varmistetaan, että asiakkaat saavat pyöränsä tilausjärjestyksessä.

Verkkotilausjärjestelmän toiminta

Yamahan verkkotilausjärjestelmän löydät osoitteesta: https://tenere700.yamaha-motor.eu/fi-FI/registration ja se toimii yksinkertaistettuna näin:

  1. Valitse varaa oma Ténéré 700” ja täytä omat tietosi rekisterö Valitse haluamasi jälleenmyyjä ja tee muut tarvittavat valinnat. Lopuksi lähetä lomake
  2. Kun rekisteröintisi on vastaanotettu, saat siitä sähkö Saat myös sähköpostiviestin väliaikaisesta varauksesta, jos Ténéré 700 -moottoripyöriä on saatavilla.
  3. Tulosta väliaikaisen varauksen vahvistussähkö
  4. Käy vahvistamassa ostotarjouksesi jälleenmyyjäsi luona 14 päivän kuluessa
  5. Jälleenmyyjä vahvistaa Ténéré 700 -moottoripyöräsi toimitusajan.

Verkkotilausjärjestelmä on avoinna heinäkuun 2019 loppuun asti, jonka jälkeen Ténérén voi ostaa normaalisti Yamaha-jälleenmyyjien kautta.

Yamaha Ténéré 700:n moottorina on MT-07 -malleista tuttu 689-kuutioinen ja 73-hevosvoimainen rivikakkonen. 21-tuumainen eturengas ja 18-tuumainen takarengas tarjoavat kevyelle allround-moottoripyörälle hyvät maasto-ominaisuudet ja malli onkin suunniteltu sekä maasto- että maantiekäyttöön. Hinta 12 696 €.

Jaa artikkeli

Keskustelu