Ajoneuvot | Autonäyttely | Geneve 2018 | Uutinen | 11.3.2018

Viikon videot: Jeepin nimi ja pako Nürburgringiltä

Autouutisia hallinnut Geneven autonäyttely jätti kuitenkin tilaa myös muille autovideoille.

Jaa artikkeli

Kuluneen viikon merkittävin autotapahtuma oli luonnollisesti Geneven kansainvälinen autonäyttely, jossa nähtiin lähes kaikki autoalan merkittävät tekijät. Viikon parhaat sekunnit nähtiin kuitenkin internetissä ja usein messuista irrallaan.

Pennzoil jatkaa erittäin viihdyttävien mainostensa sarjaa pakenemalla tällä kertaa Nürburgringiltä BMW M4 CS:llä. Näyttävä video tarjoaa hiukan vauhdin hurmaa harmaaseen päivään. Huomioimisen arvoista on, että Pennzoilin vitsikkäissä videoissa viitataan aina seuraavaan teemaan, joten lennokkaat ajovideot sijoittuvat ilmeisesti samaan universumiin. Muutaman kuukauden päästä nähtäneen mihin yhtiö vihjaa videonsa lopulla. Myös Dodge Challenger SRT Demonia juhlistava video on katsomisen arvoinen.


 Jeepin nimi

Geneven kompakteilla näyttelyosastoilla muistellaan välillä myös historiaa. Jeep oli hankkinut paikalle upean Willys MB:n vuodelta 1941, jonka myötä on hyvä muistella Jeep-nimityksen alkuperää. Mikäli katseluaikaa on käytettävissä enemmänkin ja Roadkill-juontaja David Freiburgerin taustalla oleva projekti kiinnostaa, voi auton kohtaloon tutustua Roadkillin jaksossa 62. Go Devil!


Reino Nordinin Porscheilu

Suomalaisen nykymusiikin letkeimpiin haikailijoihin kuuluva Reino Nordin julkisti uuden musiikkivideonsa, jossa hän ajaa klassisella Porsche 911 Targalla pitkin eteläisen Euroopan rannikkoteitä. Resepti on ihailtavan simppeli ja tarjoaa autoharrastajille minuuttikaupalla silmänruokaa. Samalla voi antaa kaipaavien poppisävelten tuudittaa sunnuntaifiilikseen tai katsoa videon ilman ääniä, ihan oman maun mukaan.

Jeepin keularitilöitä laski: Aake Kinnunen

Jaa artikkeli

Keskustelu