Volvo täysihoito Concierge

Ajoneuvot Uutinen 27.11.2016

Volvolta täysihoitopalveluita laiskoille ja kiireisille San Franciscossa

San Franciscossa voi pian jättää Volvonsa tankkaamisen, pesemisen ja huoltokäynnit älypuhelimella tilattavan palvelun murheeksi.

San Franciscossa voi Volvon uuden palvelumuodon myötä omistaa auton ilman, että sitä tarvitsee edes tankata itse. Samalla Volvon pilottiohjelma huolehtii autojen pesusta ja huolloista. Palvelun tarkoitus on mahdollistaa ajoneuvon omistaminen, vaikka itsellä ei olisi aikaa autosta huolehtimiseen.

– Kuvittele tilanne, jossa voit pysäköidä auton aamulla töihin ja lähteä alkuillasta kotiin huolletun, puhtaan ja tankatun auton kanssa. Tällaisia palveluja me haluamme tarjota asiakkaillemme. Tutkimustemme mukaan ihmiset käyttävät useita tunteja viikossa tällaisten pikkuasioiden hoitamiseen. Haluamme antaa Volvo-kuljettajille lisää omaa aikaa, jotta he voivat nauttia elämästään enemmän, kertoo Volvon kansainvälinen asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall.

Yhtiön tutkimusten mukaan yli 70 prosenttia asiakkaista toivoo helppokäyttöisiä tankkauspalveluita, 56 prosenttia toivoo noutopalveluita määräaikaishuoltoihin ja 49 prosenttia kaipaa palvelua, joka siirtää auton paikasta toiseen tarvittaessa.

Volvo Concierge täysihoito

– Lähestymistapamme on yksinkertainen. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa tarjoamalla uusinta yhteystekniikkaa helppokäyttöisessä älypuhelinsovelluksessa. Lähdemme liikkeelle avoimesti ja joustavasti ja toivotamme uudet yhteistyökumppanit tervetulleiksi mukaan näihin uusiin palveluihin. Tämä on vasta alkua, sanoo Volvon asiakasyhteyspalvelujen johtaja Anders Tylman-Mikiewicz.

Pilottiohjelmaan kuuluu noin 300 XC90- ja S90-mallista Volvoa, joiden omistajat voivat tilata erikoispalveluita sijaintinsa perusteella älypuhelimensa avulla. Palvelutilaukset puolestaan ohjataan valtuutetulle Volvo-palvelutuottajalle, joka voi esimerkiksi tankata auton, suorittaa määräaikaishuollot tai tarjota muita erikoispalveluita. Sovellus järjestää palvelutuottajalle kertakäyttöisen digitaaliavaimen, jonka avulla auto voidaan käyttää tarvituissa toimenpiteissä ja paluttaa samaan tai uuteen osoitteeseen.

Lähde ja kuvat: Volvo

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Volvo

Kaikki koeajot

Uusimmat