Mainos

Kumppaniartikkeli Juice Technology 18.2.2022

”Hullua menoa, vai mitä?” – drone-kisa Juice Technologyn pääkonttorissa

Juice Technology AG järjesti ammattitasoisen drone-kisan* vuoden 2021 loppupuolella osana jokavuotista Juice Challengeaan. Kisapaikkana toimi yrityksen pääkonttori Sveitsissä.

Kisan voittaja Michael Issler niitti kunniaa vuoden 2019 drone-lennätyksen maailmanmestaruuskisoissa Shenzenissä. Toiseksi tullut Markus Hauri on aloitteleva kilpalentäjä. Pronssin kuitannut Daniel Bachofen työskentelee elokuvatuotannon asiantuntijana.

Lennätystä mestarien tahtiin

Bachenbülach, Sveitsi, klo 8.00. Aamu valkenee kuten mikä tahansa muukin Juice Technologyn pääkonttorissa, kunnes kisaajien dronet ampaisevat muutamassa sekunnissa nollasta 170 km/h:n vauhtiin. Tavallisesti vain sähköauto kiihtyisi näin nopeasti, mutta Juice Challengeen osallistuvat drone-lentäjät ovat tottuneet selvittämään jyrkkiäkin mutkia täydessä vauhdissa – ja tämän kisan 623 metrin pituinen rata tulee testaamaan heidän taitojaan.

Pian dronet kiitävät pääkonttorin neljän kerroksen läpi samalla, kun toimiston väki aloittelee työpäivää macchiatojensa äärellä. Heille ilmassa kiitävät dronet tuovat raikkaan tuulahduksen aamuun. Vauhtia, tarkkuutta ja sopiva ripaus luovaa hulluutta: näistä on Juice Experience tehty. Ja kuten arvata saattaa, tämä sähköautojen latausasemien valmistaja ei ole mikään tyypillinen työpaikka.

Uutta virtaa Zurichista

Juice Technologyn tarina alkoi Zurichissa vuonna 2014. Nykyään yritys on yksi johtavista sähköautojen latausratkaisujen valmistajista ja toimittajista koko maailmassa. Christoph Erni, Juice Technologyn perustaja ja toimitusjohtaja, on lyhyessä ajassa luotsannut startup-yrityksensä maailman johtavimmaksi kannettavien latausasemien valmistajaksi.

Sähköajoneuvojen kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti, ja alan toimijoiden tulee pysyä kehityksen kärjessä pärjätäkseen kilpailussa. Juice Technology on yksi harvoista toimijoista, jonka valikoima kattaa kaikki mahdolliset tarpeet, ja yritys on tehnyt uusia avauksia monilla markkina-alueilla: viime vuonna se avasi useita toimipisteitä Ranskassa, Espanjassa ja Portugalissa sekä perusti tytäryhtiön Pohjois-Amerikkaan, Kiinaan ja äskettäin myös pohjoismaihin. Jokainen markkina-alue tarvitsee sille sopivia ratkaisuja, sillä vaikka sähköä löytyy kaikkialta, eri maiden tarpeet ja säädökset ovat aina vähän erilaisia.

Juice Technology: Sveitsistä maailmalle

Juice Technologyn motto on huoletonta lataamista, missä ja milloin vain. Uusin todiste tästä on JUICE BOOSTER 2, siirreltävä latausasema, jonka voi myös kiinnittää seinään. Eri sovittimien ansiosta latausasemaa voi käyttää eri pistorasioiden kanssa kotona, töissä ja retkeillessäkin. Juice Technologyn käyttäjäkeskeinen lähestymistapa osoittaa, että se ymmärtää, mitä sähköautoilijat haluavat: vapautta, turvallisuutta ja rajatonta joustavuutta. Ja Juice toimittaa.

Tämän jutun alussa mainittu drone-kisa voi kuulostaa yrityshulluttelulta, mutta se on vain merkki Juicen tiimin nuorekkaasta ja kekseliäästä asenteesta – pähkähullut tempaukset innostavat keksimään uutta ja kannustavat luovuuteen. Juice Technology työllistää tätä nykyä yli 200 työntekijää uudessa Bachenbülachin pääkonttorissaan Zurichin lähettyvillä sekä yrityksen logistiikkakeskuksessa ja kansainvälisissä toimipisteissä. Tämä ällistyttävä kasvu on tapahtunut vain seitsemässä vuodessa, mutta sen ansiosta yritys on pysynyt alati muuttuvan toimialansa kärjessä.

* Drone-kisa järjestettiin lokakuun puolivälissä vuonna 2021, kun kokoontumisrajoituksia lievennettiin parantuneen koronatilanteen myötä.

Juice Technology

 

 

Jos video ei näy, tarkista evästeasetukset ja hyväksy Markkinointi-evästeet.

Voit katsoa sen myös suoraan youtube-kanavalla: https://www.youtube.com/embed/fcykErSb8fI

Jaa artikkeli
Mainos