Varo väsymystä liikenteessä

Liikenne Uutinen 17.11.2016

LähiTapiola: Sama bonus kakkosautolle, huolelliselle kuskille parhaat bonukset

Autoilija voi ansaita täydet bonukset kahdeksassa vuodessa.

Laki muuttaa liikennevakuutuksia ensi vuonna. LähiTapiola ehti ensimmäisenä yhtiönä kertoa tarjemmin uusista vakuutustuotteistaan.

Uudenlainen liikennevakuutus henkilöasiakkaille palkitsee vahingottomuudesta. Ensi vuonna bonus siis muodostuu asiakkaan henkilökohtaisen vakuutus- ja vahinkohistorian perusteella.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että saman asiakkaan kaikki autot saavat saman bonusprosentin. Tämä tarkoittaa siis kakkos- ja kolmosauton bonusta, kun vakuutukset ovat yhden henkilön nimissä.

Lisäksi yhden auton vahinko ei laske kaikkien autojen bonuksia. LähiTapiola käyttää hinnoittelussa myös ajo-oikeus- ja ajokorttitietoja siten, että kaikki ajokokemus eri ajoneuvoista voi hyödyttää kuljettajaa suurempana lähtöbonuksena.

– Liikennevakuutuslain uudistus mahdollistaa sen, että olemme voineet rakentaa liikennevakuutuksemme kokonaan uudella tavalla asiakaslähtöisesti. Lähtökohtanamme on vahingottomuus ja hyvien kuskien palkitseminen, yksikönjohtaja Tapani Alaviiri LähiTapiola Vahinkovakuutuksesta kertoo.

– Haluamme kannustaa asiakkaitamme hyvään liikennekulttuuriin entistä nopeammalla bonuskertymällä.

LähiTapiolalla bonus voi maksimissaan olka 80 prosenttia ja sen kerryttäminen vie kahdeksan vuotta. Yhtiöllä lähtöbonus uuteen vakuutukseen ja uudelle asiakkaalle vähintään 20 prosenttia tai jopa 30 prosenttia.

Jaa artikkeli