mainos

9.11.2021

Edullinen autolaina löytyy kilpailuttamalla

Autojen hinnat vaihtelevat todella paljon. Riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa, lainoja kannattaa aina ensin vertailla. Pienemmässäkin lainassa suuri korko tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa. Ei ole mitään järkeä maksaa kallista korkoa, jos on muitakin vaihtoehtoja. Siksi lainat kannattaa kilpailuttaa. Kiitos lainavertailupalveluiden, kilpailuttaminen on nykyään erittäin helppoa ja nopeaa.

Autoleasing vai oma auto autolainalla?

Autolaina on nimensä mukaisesti laina, joka käytetään auton ostamiseen. Autoleasing puolestaan on auton pitkäaikaista vuokraamista. Kumpi näistä on parempi vaihtoehto, riippuu varmasti tilanteesta, joten molempiin kannattaa tutustua ja pohtia tarkasti omia tarpeita ja vaatimuksia.

Auton pitkäaikainen vuokraaminen eli leasing on siinä mielessä hyvä vaihtoehto, että tiedät tarkkaan auton kuukausittaiset kulut. Autoleasingin korot ovat yleensä matalammat kuin autolainassa, mutta pakollinen kaskovakuutusmaksu nostaa leasingmaksua. Lisäksi autoleasingissa vaaditaan tavallisesti 10 % käsiraha. Autolainan voi ottaa ilman käsirahaa.

Autolainan korko on yleensä korkeampi kuin leasingissa, mutta laina on joustavampi vaihtoehto siinä mielessä, että voit ostaa minkä tahansa auton mistä itse haluat. Oma auto on todennäköisesti järkevämpi vaihtoehto, jos ajat paljon, etkä halua vaihtaa autoa parin vuoden välein. Vakuudeton autolaina on hyvä ratkaisu auton ostamiseen, jos haluat heti rekisteröidä auton omiin nimiisi. Autokaupan rahoitusyhtiön kautta olevassa rahoituksessa auton omistaja on rahoitusyhtiö siihen asti, että laina on maksettu kokonaan.

Mitä kannattaa ottaa huomioon autoa ostaessa?

Aivan ensimmäiseksi kannattaa pohtia auton käyttötarkoitusta. Mieti, tarvitsetko autoa vain työmatkoja ja kauppareissuja varten, vai ajatko sillä pitkiä matkoja perheesi kanssa. Nämä vaikuttavat esimerkiksi siihen, minkä kokoisen auton tarvitset.

Pohdi myös budjettiasi. Laske, minkälaisen auton hankkimiseen sinulla on varaa. Käytettyjä autoja voi saada jo muutamilla tuhansilla euroilla, mutta toki käytettyjen autojen kanssa eteen saattaa tulla yllättäviä korjaustarpeita, joita varten tarvitaan taas ylimääräistä rahaa. Uusi auto on kalliimpi hankinta, mutta sen ylläpitokustannukset ovat yleensä ennalta-arvaamattomammat kuin käytetyn.

Myös auton käyttövoima vaikuttaa kustannuksiin. Nykyään on monia eri vaihtoehtoja: bensiini- ja dieselautojen lisäksi on esimerkiksi hybridiautoja ja täyssähköautoja. Jos ympäristöasiat ovat tärkeitä, käyttövoimaa kannattaa toki pohtia myös siitä näkökulmasta.

Rahoitus nopeasti uuden tai käytetyn auton hankintaan

Päätätpä hankkia uuden tai käytetyn auton, lainoja kannattaa ehdottomasti vertailla ensin. Voit säästää pitkässä juoksussa merkittäviä summia rahaa, kun etsit mahdollisimman edullisen lainan. Lainojen vertaileminen on todella helppoa ja nopeaa. Enää ei tarvitse lähettää lainahakemusta jokaiseen pankkiin erikseen, vaan lainojen kilpailuttaminen onnistuu kätevästi yhdellä hakemuksella lainavertailupalvelussa.

Lainavertailupalvelu Nordic Bank toimittaa hakemuksesi jopa 27 eri pankille ja luotonmyöntäjälle. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, ja jo parissa minuutissa saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi. Voit vertailla niitä aivan rauhassa ja tehdä valintasi. Sopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa, eli pääset pian autokaupoille. Juuri nopeutensa vuoksi vakuudeton laina on erityisen kätevä esimerkiksi tilanteissa, joissa myyntiin tulee omiin tarpeisiin sopiva käytetty auto, ja tilaisuuteen pitäisi tarttua nopeasti.

Meidän avullamme saat kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista. Voit hakea meidän kauttamme lainaa 500–70 000 euroa. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Lainaa voi hakea täysikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Niin kannattaakin toimia, sillä yhdessä voitte saada pienempikorkoisen lainan.

Laina-aika on 1–15 vuotta, mutta usein laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin. Tämä asia kannattaa toki vielä varmistaa luotonmyöntäjältä. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä edullisemmaksi se sinulle yleensä tulee.

Lainalaskuristamme näet arvion todellisesta vuosikorosta

Nordic Bankin autolainalaskurilla voit arvioida, minkälainen lainasumma ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Syötä laskuriin tarvitsemasi rahasumma ja haluamasi laina-aika, niin saat heti arvion todellisesta vuorikorosta. Vaihtele laina-aikaa, niin näet, miten se vaikuttaa kuukausierään ja pystyt arvioimaan, mikä olisi sinulle sopiva takaisinmaksuaika.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen, eli se määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Siksi laskurissamme on vain suuntaa antava arvio korosta. Lopullinen korko näkyy lainatarjouksissa, eli tutustu niihin aina huolellisesti.

Nordic Bankissa vertailet autolainoja fiksusti

Ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen tarttuminen ei välttämättä ole kannattavaa. Saatat päätyä maksamaan tarpeettoman suurta korkoa. Kun vertailet lainoja ensin, voit löytää edullisemman vaihtoehdon. Tällä tavalla voit saada paljon säästöjä.

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa 27 pankkia ja luotonmyöntäjää. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat kattavan kuvan lainamarkkinoista. Palvelussamme tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan, mikä helpottaa lainojen vertailemista entisestään.

Meidän kauttamme voit saada autolainaa ilman takaajia ja vakuuksia 500–70 000 euroa. Pystyt hankkimaan avullamme niin käytetyn kuin uudenkin auton. Laina-aika on 1–15 vuotta. Jotta voit saada meidän kauttamme autolainaa, sinulla pitää olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Autolainojen vertaileminen Nordic Bankin avulla on sujuvaa ja helppoa. Täytä vain hakemus nettisivuillamme ja odottele muutama minuutti. Tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit vertailla saamiasi tarjouksia rauhassa ja tehdä valintasi. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet, voi saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Ja sitten vain autokaupoille!

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat