mainos

3.5.2022

Kesärenkaat internetistä: kuka tarjoaa parhaan hinnan?

Jos etsit mukavuutta, hyvän hintaisia kesärenkaita ja laajaa valikoimaa, voisi tämä olla sinulle oikea vaihtoehto löytää uudet renkaat internetistä. Verkkokaupassa jokainen voi viipyä juuri niin kauan kuin haluaa vertaillessaan ja valitessaan sopivia renkaita. Samalla pääsee käsiksi valikoimaan, jollaista ei yksikään fyysinen kauppa koskaan voisi tarjota.

Jos ostat renkaat internetistä, säästät varmasti myös rahaa. Toisaalta verkkokauppojen hinnat ovat jo muutenkin edullisempia, mutta samalla voit myös helposti vertailla eri kauppojen hintatasoja löytääksesi kesärenkaat, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Kaikkein parhaan ja edullisimman verkkokaupan löytämistä varten olemme tehneet osan työstä puolestasi - listasimme useita verkkokauppiaita ja heidän tarjoamiaan kesärenkaita halvimman ja järkevimmän valinnan löytämiseksi.

Ilmainen kuljetus ei tarkoita halpoja renkaita

Valitsimme kaikki Suomen tärkeimmät rengasmyyjät ja etsimme heidän edullisimmat kesärenkaansa koossa 205/55R16. Hintaluokan rajoitus tarkoitti, että useimmilta rengasmyyjiltä valittiin jokin aasialaista alkuperää oleva kesärengas, yksittäisissä tapauksissa myös muiden maiden tuotantoa. Otimme huomioon renkaiden hinnan sekä kuljetuksella että ilman selvittääksemme, keneltä on järkevää ostaa uudet kesärenkaat.

Kohtuullisimmalla hintatasollaan voittajaksi nousi selvästi Rengas24.com, joka tarjoaa kiinalaista alkuperää olevia Roadmarch Prime UHP -renkaita hintaan 41,53 euroa/kpl eli neljä rengasta 166,12

euroa. Lähin kilpailija Rengas24:n tarjoukselle on 1001renkaat, jolla venäläistä alkuperää olevan Viatti Strada Asimmetrico V130 -renkaan hinta olisi 52,99 euroa/kpl eli neljä rengasta 211,96 euroa.

Vertailussamme ei kuitenkaan lähdetty vain kesärenkaiden hinnasta, vaan tarkastelimme myös koko tilauksen hintaa kuljetuksineen. Esimerkiksi Rengas24.comista renkaita tilattaessa on huomioitava, että tilaukseen lisätään kuljetusmaksu 17,65 euroa, monilla muilla jälleenmyyjillä hinta nousee yli 30 euroon. On myös kauppoja, jotka tarjoavat ilmaisen kuljetuksen, mutta tämä ei välttämättä tarkoita edullisempaa kokonaishintaa.

Esimerkiksi rengas-online tarjoaa kyllä ilmaisen toimituksen, mutta pyytää kiinalaista alkuperää olevasta Winrun R330:stä 65,4 euroa/kpl (neljä rengasta 261,6 euroa), mikä voi olla rengasta kohden kymmenen euroa enemmän kuin monet vastaavat renkaat eri kaupoissa, jotka mainostavat uusia renkaita internetissä. Jopa 30 euron kuljetuskustannuksilla edullisemman lähtöhinnan tilauksen kustannukset ovat yli kymmenen euroa edullisemmat.

Eurooppalainen rengas edullisemmin kuin kilpaileva kiinalainen malli

Ilmaista kuljetusta ei siis kannata arvostaa liikaa - on seurattava tilauksen kokonaiskustannuksia kuljetuksineen ja vertailtava renkaiden hintoja koko tilauksen osalta. Tällä tavalla kesärenkaiden hintoja vertailemalla löytyy selkeä voittaja, jolta tilaamalla hintaetu kilpailijoihin nähden on huomattava.

Tilaamalla Rengas24.comin sivulta Roadmarch Prime UHP (Kiina) renkaat, tulee yhden renkaan hinnaksi 41,53 euroa, joka 17,65 euron kuljetuksen kanssa tarkoittaa, että uusista kesärenkaista joutuu maksamaan 183,77 euroa.

Lähinnä tätä on vastaavalla kiinalaisella renkaalla Autodoc, jolla Double coin DC99 maksaa 56,61 euroa/rengas eli yhteensä 226,44 euroa. Ilmaisella kuljetuksellakin tilauksen hinta on yli 40 euroa kalliimpi kuin Rengas24:n tarjous - siis koko renkaan hinta!

Itse asiassa Rengas24.com tarjoaa myös eurooppalaista rengasta (Momo Tires Toprun M30) edullisemmin kuin kilpailijat voivat myydä kiinalaisia renkaita. Tilaamalla edellä mainitut neljä kesärengasta, tulee tilauksen hinnaksi kuljetuksineen 207,37 euroa.

Renkaiden hintojen vertailu eri verkkokaupoissa. Avaa iso kuva

Rengas24.comin puolesta puhuu myös se, että renkaiden tilaamista varten ei tarvitse luoda käyttäjätiliä ja renkaat internetistä voi hankkia myös Klarnan kautta osamaksulla.

Myyjä tarjoaa myös erittäin laajan tuotevalikoiman ja nopean toimituksen - alkaen kolmesta työpäivästä. Portaali sopii hyvin myös niille, jotka haluavat ostaa renkaiden kanssa myös vanteet - ne voi nimittäin tilata valmiiksi asennettuna vain 27 eurolla.

Myyjät houkuttelevat asiakkaita mielellään näennäisesti edullisilla tarjouksilla, mutta kannattaa aina ottaa huomioon useampia tekijöitä. Ostaessasi uudet kesärenkaat internetistä, on otettava huomioon kaikki renkaiden ostamiseen, toimittamiseen ja asennukseen liittyvät mahdolliset kustannukset. Pienellä etsimisellä ja vertailulla on usein mahdollista säästää joka yhden renkaan hinnan verran!

Löydä uudet kesärenkaasi täältä!

Kommentoi artikkelia