ennakkotilaa matkaeväät

Matkailu 21.5.2017

Kiireisen pelastus – ennakkotilaa matkaeväät Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentokenttä tarjoaa mahdollisuuden hankkia pätevät matkaeväät odottamaan kiireistä matkalaista. Maksu ja tilaus hoituu mobiilisovelluksen avulla.

Pukkaako hoppua ja nälättää? Ja matkalle lähtö on edessä? Helsinki-Vantaan lentokenttä tarjoaa mahdollisuuden hankkia pätevät matkaeväät etukäteen. Netissä tehty ennakkotilaus odottaa lentokentällä valmiina. Noutopisteitä on useampi, joten eväät voi asemoida  oman reitin varrelle ja Finavian mukaan napata mukaan ilman jonottamista. Lasku hoidetaan juuri ennen noutoa mobiilimaksuna.

Ennakkoeväät ovat osa Finavian digipalvelukokonaisuutta, jonka tavoittena on tehdä lentomatkalle lähtemisestä mahdollisimman miellyttävää. Eväät tilataan ToGo -palvelusta ja tarjolla on lähinnä kahvilavalikoimasta poimittuja tuotteita. Tilaus maksetaan sovelluksen avulla, joten lompakkoa ei tarvitse kaivaa esiin ja jonottamisen sijaan matkalainen voi keskittyä eväisiinsä. Tai lennolle ehtimiseen. Ennakkotilatut eväät ovat nimittäin tervetulleita myös koneeseen.

Ennakkotilaa matkaeväät sovelluksella

Palvelun ensivaiheessa mukana ovat lentokentän ravintoloista Tapio Café, Upper Crust, Grab & Fly ja 60 Bar & Brewery.

– Tavoitteenamme on saada lisää lentokenttäkahviloita ja -ravintoloita mukaan ennakkotilauspalveluun vuoden 2017 aikana, Finavian kaupallinen johtaja Elena Stenholm kertoo.

ToGo:n käyttöä varten tarvitaan Helsinki Airport sovellus. Se on ladattavissa Google Play Kaupasta Android -laitteille ja App Storesta iPhonelle.

Lähde ja kuva: Finavia

Jaa artikkeli