Matkailu Uutinen 17.11.2015

Star Wars huumaa Singaporessa – X-siipi lentokentän vetonaulana

Todellinen Star Wars fani suuntaa nyt Singaporeen. Lentokentällä on tarjolla harvinaista herkkua autenttisen X-siiven ja TIE-hävittäjän muodossa.

Star Wars huuma tiivistyy syksyn edetessä. Tuoreimman elokuvan ensi-iltaa on maltettava odottaa joulukuulle, mutta oheistapahtumat ovat jo täydessä vauhdissa. Elokuvan markkinointiponnistukset näkyvät muun muassa Singaporen Changi -lentokentällä, jonne laskeutui mitoiltaan aitoa kokoluokkaa edustava X-Siipi sekä TIE-hävittäjä.

Pilotin paikka vapaana

Changin terminaalit kaksi ja kolme vallanneet hävittäjät ovat Star Warsin kestokalustoa. Singaporessa alukset eivät ole pelkkää staattista rekvisiittaa. Alusten lisäksi tarjolla on elokuvista tuttua puvustoa, joten valokuvia varten voi sonnustautua mieleisekseen hahmoksi ja marssia aluksen ohjaimiin.

Luvassa on myös hahmovieraita tuoreimmasta elokuvasta. Tuttuja hahmoja seikkailee lentokentän tiedottajan mukaan terminaalissa lauantaisin neljältä. Kaverikuviin on luvassa ainakin stormtrooper-joukkoja sekä X-siipi pilotteja.

Star Wars teemaa jatkuu Singaporessa tammikuun alkumetreille saakka.

Lähde ja kuvat: Changi Airport Group 

 

Jaa artikkeli