Sahkopolkupyora

Matkailu Kotimaanmatkailu Uutinen 21.7.2017

Suomen ensimmäinen sähköpyörämatkatoimisto: Happy eBikers

Happy eBikers tarjoaa sähköpyörämatkojen pakettiratkaisuja kesällä Suomessa ja talvella Etelä-Euroopassa.

Keski-Euroopan kokemusten innostamana Suomen ensimmäinen sähköpyörämatkailuun erikoistunut yritys on aloittanut toimintansa. Happy eBikers järjestää huolella suunniteltuja matkapaketteja sähköisillä maastopyörillä. Yhtiön kohteina on kesäinen Suomi ja talvella matkat suuntautuvat Etelä-Eurooppaan.

Happy eBikersin reissut kohdistuvat kohteisiin, jotka soveltuvat hyvin pyörämatkailuun. Asiakkaat suunnistavat GPS-navigaattorin avulla ja reitit kulkevat tarvittaessa pieniä teitä ja polkuja pitkin parhaille maisemapaikoille. Retkeilijät kuljettavat tavaransa mukanaan pyörän tarakalla. Reittivalinnoissa on korostettu sähkömaastopyörien vahvuuksia, kuten ylämäissä käytännöllistä sähköavustusta. Majapaikat on valittu pieniä paikallistoimijoita painottaen, jotta kohteilla olisi omaleimainen tunnelma.

Aktiivilomailu ja sähköpyöräily ovat osana matkailun megatrendejä ja ne soveltuvat hyvin myös Suomen luontoa ajatellen. Pyöräretkissä korostuvat kestävän kehityksen periaatteet ja luonnon helmassa liikkuminen onkin loistava tapa tutustua ympäristöön.

Suomalaisen uranuuratajan taustalta löytyy intohimoisesti maailmalla pyörämatkaileva pariskunta. Lisätietoja sähköpyörämatkoista löydät osoitteesta www.happyebikers.com

Lähde: Happy eBikers Kuvituskuva: Jari Saarentaus

Jaa artikkeli