Matkailu Uutinen 10.11.2017

Talllink Silja uudistaa – Baltic Princess korjaustelakalle Puolaan

Laivan ravintolapalveluita sekä ostosmahdollisuuksia uudistetaan ja lisäksi lapsimatkustajille rakennetaan täysin uusi Silja Land.

Turku-Tukholma-reitin Baltic Princess uudistuu alkuvuodesta 2018 laivan ollessa Puolassa Remontowan korjaustelakalla. Remontin ajankohdaksi on ilmoitettu ennakkotietojen mukaan 10.1.–22.2.2018.

Näiden kuuden viikon aikana laivalle tehdään suunnitelmien mukaisia teknisiä huoltotöitä sekä matkustajille näkyviä uudistuksia.

Tilamuutosten ja teknisten huoltotöiden aikana alukseen vaihdetaan kaksi vaihdelaatikkoa muiden säännöllisten huoltotöiden lisäksi.

Galaxy ryhtyy korvaamaan

Baltic Princess poistuu liikenteestä sen jälkeen kun on saapunut 9.1.2018 klo 19.15 Turkuun.

Galaxy korvaa Baltic Princessin sen telakoinnin ajan, eli Turusta ei ole tuona aikana aamulähtöjä, jotka Galaxy normaalisti liikennöi.

Baltic Princess palaa liikenteeseen Turusta 22.2.2018 iltalähdöllä.

–  Olemme tyytyväisiä että pystymme toteuttamaan suunniteltujen teknisten huoltotöiden ohella myös matkustajille näkyviä uudistuksia. Olemme keränneet matkustajien toiveita, ideoita ja ehdotuksia vuosien varrelta ja nyt pääsemme toteuttamaan osan niistä. Toivon, että odotus palkitaan ja kuuden viikon telakoinnin jälkeen Baltic Princess palaa entistä ehompana Turun liikenteeseen, kertoo Tallinkin tekninenjohtaja Tarvi-Carlos Tuulik.

Ravintoloita, muotia ja leikkiä

Matkustajille näkyvät muutokset kattavat Buffet Silja Linen muuttamisen uudeksi Grande Buffet-ravintolaksi, joka on tuttu Silja Linen muilta laivoilta.

Lisäksi vanha Cafeteria muuntuu uudeksi Fastlane-ravintolaksi; tämä ravintolakonsepti on yhtiön mukaan ennestään tuttu muun muassa Silja Serenadelta sekä Megastarilta.

Lapsiperheiden kannalta uutta on luvassa lastenleikkialue Silja Landin muuton myötä. Leikkipaikka siirtyy kannelta 7. isompiin tiloihin kannelle 5.

Samaan aikaan Fashion Street –myymälä laajenee entisen Silja Landin tiloihin kannella 7.

Nyt toteutettavat uudistustyöt ovat osa Tallink-konsernin laivojen uudistusohjelmaa.

Lähde ja kuva: Tallink Silja Oy

Jaa artikkeli