OnniBus.com

Matkailu Uutinen 3.9.2018

Unohda omat eväät – Onnibus aloittaa tarjoilun

OnniBus.com on ottanut pilotoimansa välipalatarjoilun osaksi Helsinki-Jyväskylä-väliä kulkevalla reitillä.

OnniBus.com kertoo aloittavansa jokapäiväisen catering-tarjoilun neljällä Helsingin ja Jyväskylän väliä kulkevalla F4-vuorolla.

Tarjoilu toteutetaan ensi vaiheessa maanantaista sunnuntaihin kahdella lähdöllä suuntaansa. Vuorot lähtevät Helsingistä 12:30 ja 18:00 sekä Jyväskylästä 10:30 ja 15:30.

Tarjoilu on saatavilla niille matkustajille, jotka ovat kyydissä Lahden ja Joutsan välillä, eli liikkuva kahvila ei ole auki koko matkaa.

Bussiyhtiön mukaan lippujen hintoihin uudistuksella ei ole vaikutusta, ja myös omat eväät saa jatkossa tuoda bussiin.

Kylmää ja kuumaa tarjolla

Liikkuvassa catering-valikoimassa tarjolla on kylmiä ja kuumia juomia, eli kahvia, mehua ja alkoholittomia virvoitusjuomia. Lisäksi matkustajilla on mahdollisuus ostaa evästä, esimerkiksi sämpylöitä, voileipiä, suklaapatukoita ja pähkinöitä.

Valikoima saattaa vaihdella yrittäjän mukaan ja se toteutetaan mahdollisuuksien mukaan, Onnibus muistuttaa.

Esimerkiksi sairastapauksessa palvelua ei ole tarjolla, joten ainakaan flunssakaudella nälkäisen ei ehkä sittenkään kannata laskea ateriointiaan yksin liikkuvan evästelyn varaan.

Toistaiseksi päätöksiä palvelun laajentamista muille yhtiön liikennöimille linjoille ei ole kerrottu julki.

– Tämä on pilotin perusteella toivottu lisä palvelukonseptiimme. Helsinki-Jyväskylä-matkalla nauttii mielellään jotakin, etenkin jos on lähtenyt matkaan suoraan esimerkiksi töistä. Palautetta palvelusta saa antaa edelleen, sanoo OnniBus.comin kaupallinen johtaja Petteri Rantala.

Lähde ja kuva: OnniBus.com

Jaa artikkeli