29.3.2016

Dunlopilta RoadSmart III -matkarengas motoristeille

Dunlop RoadSmart III

Valmistajan matkarengasuutuus lupailee hyvän pidon lisäksi pitkää kulutuskestävyyttä.

Dunlopin valinta kesän tuomaan ajokauteen on RoadSmart III -matkarengas. Raionkudos ja nanoteknologia ovat valmistajan aseina urheilullisten matkarenkaiden markkinasegmentissä. Valmistajan mukaan uutuus on ainakin eturenkaana vahvempi selvästi pidempään, lehdistötiedotteen siteeratessa peräti 82 prosentin eroa kilpailijoihin nähden.

Uutuuden pitäisikin olla jäykän raionkudoksisen runkonsa ansiosta luokkansa paras kuivakäsittelyssä ja pidossa. Samalla uuden runkorakenteen luvataan pitävän renkaan tasaisemmin kiinni tiessä, jotta pintakuvio kuluisi tasaisemmin.

Itse pintakuviossa on uudet, jyrkennetyt urakulmat. Jälleen jäykemmän rakenteen lisäksi pintakuvion luvataan poistavan vettä tehokkaasti. MultiTread-seos parantaa märkäpitoa ja joustavuutta alhaisissa lämpötiloissa, minkä lisäksi pintaseoksen luvataan kestävän kulutusta aiempaa paremmin.

16 koossa saatavan RoadSmart III -perusrenkaan lisäksi rengas on saatavana kahdessa suosituimmassa takarengaskoossa 180/55ZR17 ja 190/55ZR17 Sport-versiona. Perusmalli on suunniteltu raskaille GT-pyörille ja keskipainoisille moottoripyörille, Sportin ollessa kohdistettu kevyempien ja riisutumpien pyörien erityisominaisuuksia varten.

Dunlop RoadSmart III

Lähde ja kuvat: Dunlop

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat