21.8.2016

Farming Simulator 17 – nyt mukana myös Valtra ja junat!

Farming Simulator 17

Maatilapelin uusi versio sisältää sen tärkeimmän: kotimaiset Valtran traktorit!

Unohdetaan se maajussin morsian nyt hetkeksi. Tärkein uudistus Farming Simulator 17:ssa on ehdottomasti maatilapelin traktorivalikoiman laajeneminen, sillä entisten tuttujen valmistajien lisäksi nyt mukana ovat Challenger, Fendt, Massey Ferguson ja otsikossakin hehkuttamamme Valtra! Kaikkiaan pelistä löytää peräti 75 valmistajalta yli 250 traktoria ja työkonetta, joten puuhasteltavaa maatilan konehallissa riittää kyllä.

Eikä tässä vielä kaikki! Nyt isäntä voi tarvittaessa hypätä junan ohjaimiin, sillä suurten tavaramäärien liikuttelu saattaa vaatia enemmän kapasiteettia. Uusi Goldcrest Valleyn alue tarjoaa kaksi uutta pelialuetta, jotka ovat koonsa puolesta valtavia ja suorastaan suunniteltuja junan hyödyntämiseen.

Farming Simulator 17

Lisäksi työkoneiden käyttökohteita on lisätty, sillä mukana ovat nyt myös porsaat, joiden lisäksi pelissä voi edelleen kasvattaa liha- ja siipikarjaa. Entistä enemmän valittavaa on myös sen suhteen, miten farmari käyttää peltotilansa, sillä viljeltäviä kasvilajejakin on lisätty.

Ja jos traktorileikeiltä kuitenkin jää aikaa omalle kullalle niin hyviä uutisia: Farming Simulator 17:ssa voi ensimmäistä kertaa pelata myös naishahmolla ja myös maatilan työntekijöiden sukupuolen voi valita vapaasti. Pelihahmoa voi lisäksi muokata vaatemieltymysten ja ulkonäön osalta monin tavoin.

Farming Simulator 17

Yksinpelin lisäksi pelistä löytyy moninpeli ja peli sisältää myös tuen epävirallisille laajennuksille, eli modeille. Farming Simulator 17 julkaistaan PC-tietokoneille ja nykyisen sukupolven konsoleille (PlayStation 4, Xbox One) lokakuun 25. päivä. Konsolilla pelin hinta on 49 euroa, PC-pelaajat köyhtyvät 35 euron verran.

Lisäksi PC-pelaajille tulee tarjolle hulppeampi Collector's Edition, joka sisältää kaikenlaisen jännän sälän lisäksi sen tärkeimmän: miniatyyrin Valtra N174 -traktorista. Pienoistraktorin myötä lähes pakollinen versio maksaa 49 euroa.

Lähde: PAN Vision Kuvat: Giants Software

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat