15.4.2024

Finnairilta lisää viikkovuoroja Japaniin – uutuutena Norjan Kirkkoniemi

Kuva Marko Jokela
Lentokone

Lentoyhtiö Finnair on päivittänyt lentotarjontaansa talvelle 2024 ja kesälle 2025.

Kiinnostaako Norjan Hurtigrutenin vuonomaisemat tai japanilainen ruokakulttuuri? Vai houkuttelisiko Yhdysvaltain presidentti John F. Kennedyn murhasta kertova museo Dallasissa?

Piakkoin perille pääsee sinivalkoisin siivin, sillä Finnair päivitti lentojaan kesäkaudelle 2025. Finnair on päivittänyt talven 2024 liikenneohjelmaansa ja lentää lokakuun 2024 lopulta alkaen Dallasiin päivittäin.

Finnair lisää uuden viikkovuoron Tokion Naritaan, ja tarjoaa kesäkaudesta 2025 lähtien päivittäiset lennot sekä Tokion Hanedan että Tokion Naritan lentokentille. Myös Nagoya saa kolmannen viikkovuoron.

Lisäksi Finnair avaa kesäkaudella 2025 uuden reitin Pohjois-Norjan Kirkkoniemeen (Kirkenes), jonne yhtiö lentää Helsingistä Ivalon kautta kolme kertaa viikossa. Lento operoidaan 68-paikkaisella ATR-koneella.

Tämä uutuusreitti houkuttelee heitä, jotka haluavat vierailla Suomen Lapin lisäksi Pohjois-Norjassa ja kokea esimerkiksi kuulun Hurtigrutenin lauttareitin, jonka päätepiste on Kirkkoniemen kylä.

Finnair lisää lentoja kesäkaudella 2025 myös Tallinnaan, Riikaan ja Vilnaan. Tallinna ja Riika saavat viisi uutta viikkovuoroa ja Vilna kaksi.

Finnair päivittää lisäksi Malagan reitin aikatauluja. Kesäkaudella 2025 päivän ensimmäinen lento Helsingistä Malagaan lähtee klo 13.10 ja saapuu klo 16.55, ja paluulento Malagasta lähtee klo 17.40 ja saapuu Helsinkiin klo 23.15.

Lentoyhtiön mukaan uusiksi muokattu aikataulu tarjoaa matkustajille miellyttävämmät matka-ajat ja mahdollistaa sujuvat yhteydet esimerkiksi muualle Suomeen. Päivitetyt lentoajat koskevat kaikkia muita viikonpäiviä paitsi lauantaita.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat