5.8.2016

Game of Thrones -tähti runollisena Infiniti Q60 -mainoksessa

Jon Snow Infiniti Q60

Kit "Jon Snow" Harrington lausuu William Blaken klassikkorunon "The Tyger" kuvaillessaan Infiniti Q60:n aiheuttamaa innostusta.

Nähtävästi Jon Snow tietää sittenkin jotain, sillä suosittu Game of Thrones -näyttelijä Kit Harrington lausuu William Blaken klassikkorunon "The Tyger" Infinitin uudessa mainoksessa. Nissanin luksusmerkki pyysi brittinäyttelijän mainostamaan uutta Q60 -coupetaan ja sen aiheuttamaa innostusta osana Infinitin "Empower the drive" ("Voimauta ajaminen") -mainoskampanjaa.

Erikoinen automainos ei ehkä ole valtavan hyvä esitys auton kyvyistä, mutta ainakin Harringtonin performanssi jää mieleen.

https://youtube.com/watch?v=LBqyd3JFGVk

– Elämässäni minua inspiroi kaunis kirjoitus, jokin, mikä on tiettyä, herkkää ja kaunista, kommentoi Harrington mainoskuvauksia.

George R.R. Martinin valtaistuinpeli on siis ainakin kuvaustauolla vaihtunut sähköistuimiin ja V6-moottoriseen ajopeliin. Vaikka mallisto alkaa nelisylinterisistä perusmalleista, Infiniti Q60 -malliston huipulla oleva Red Sport kehittää 400 hevosvoimaa tuplaturbomoottoristaan. Se riittänee jo sydämen sykähdyttämiseen.

Lähde: Infiniti

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat