30.9.2016

Harmaus jää taakse – Nissan Micra on oikeasti näyttävä!

Nissan Micra

Pirteät värit ja nuorekkaat personointimahdollisuudet piristävät Nissan Micraa.

Nissan Micra on yksi Pariisin autonäyttelyn riemastuttavimpia yllätyksiä. Perinteikäs pikkuauto on vaihtanut tylsän harmauden näyttäviin linjoihin ja laajaan personointivalikoimaan.

Uuden Micran konepellistä kylkeen taittuva pokkaus on tuttu Pulsarista, mutta terävän kanttauksen ansiosat auto näyttää huomattavasti modernimmalta. Samat terävät linjat löytyvät ajovaloista, sumuvaloista ja jukemaisista takavaloista.

Nissan Micra

Nykytyyliin Micra on aiempaa pidempi, leveämpi ja matalampi.

Pariisissa Micraa esitellään perusharmeiden lisäksi näyttävään oranssiin ja villiin vihreään maalattuna. Ja ne harmaatkin autot saavat pirteyttä laajasta personointivalikoimasta valituin tarroin ja kylkilistoin.

Nissan Micra

Vaikka Pariisissa Micra esiintyi nuorekkaana kaupunkiautona, löytyy valikoimasta myös tervettä järkeä kotisuomeen. Moottorivalikoima alkaa ahtamattomasta litraisesta (73 hv). Turbovoimaa tarjoillaan 0,9-litraisesta bensiinimoottorista (90 hv) ja 1,5-litraisesta dieselistä (myöskin 90 hv).

Nissan Micra

Uusi Micra seuraa juuri esitellyn Kia Rion esimerkkiä kattavassa aktiivisessa turvavarustelussa.  Autoon on saatavilla mm. jalankulkijat tunnistava hätäjarrutusjärjestelmä, kaistavahti, 360-asteen kamera,  liikennemerkkien tunnistus ja katvevahti.  Viihdepuollela miellyttää tuki Apple CarPlay –näytönpeilaukseen.

Nissan Micran myynti käynnistyy Suomessa toukokuussa 2017.

Teksti: Lauri Ahtiainen, kuvat: Lauri Ahtiainen ja Aake Kinnunen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat