18.3.2016

Melbournesta käynnistyvä F1-kausi nostattaa Mika Häkkisen pulssia

Mika Häkkinen

Kaksinkertaisen F1-maailmanmestarin arki kuluu lapsia kouluun kuljettaessa ja perheelämästä nautiskellen, mutta F1 ei jää miehen mielestä eikä sydämestä.

Mika Häkkinen vieraili Suomessa juuri F1-kauden ensimmäisen startin kynnyksellä. Aihetta vierailuun antoi uuden Veho Mercedes-Benz –autotalon kutsuvierasavajaiset. Uusi uljas lippulaivamyymälä avattiin Vantaalla noin 700 kutsuvieraan voimin 17.3.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Williams vai Mercedes?

F1-peliä Mika Häkkinen pelaa vähintäänkin kaksilla korteilla. Häkkisen yhteistyö Williams-kuski Valtteri Bottaksen kanssa on jatkunut jo kuusi vuotta. Mutta voittaako Bottaksen Williams Mercedekset tällä kaudella?

– Mercedes on tällä hetkellä uskomattomassa iskussa. Valtterin on aika vaikea voittaa Mercedes-kuljettajia puhtaalla ajamisella, Häkkinen arvioi.

Mercedes-tallin sisälläkin käydään tiukkaa kisaa kuninkuudesta.

– Nico on haastanut Lewiksen jo monta vuotta, mutta Lewiksella on kahden mestaruuden jälkeen niin korkea itseluottamus, että vaikeaa on, mutta odotan innolla viikonloppua.

– Kyllä pulssi nousee, kun kisa alkaa.

Mika Häkkisen resepti voittoon

Pitkä kokemus F1-maailmasta on kirkastanut Mika Häkkiselle menestymisen salaisuuden.

– Huumori on tärkeä menestyksen salaisuus. Pakko pitää poistaa menestyksen edestä. Menestys tulee kun tulee, mutta se tulee tiimityöllä.

Teksti: Eila Parviainen Kuva: Jari Saarentaus

Lisää Mercedes-Benz –autotalon kutsuvierasavajaisista Moottorin Facebook-sivulla.

Luetuimmat