30.12.2020

Nokian Renkaat kertoo uutuustuotteistaan: Hakkapeliitta 10 ja Nordman 8 markkinoille ensi vuonna

Kyllä, Hakkapeliitta 10 on ollut käytössä jo pari vuosikymmentä takaperin. Se ei kuitenkaan estä Nokiaa nimeämästä uutta nastarenkaiden kärkimalliaan numerojärjestyksessä seuraavan luvun mukaisesti.

Nokian Renkaat kasvattavat talvirengasvalikoimaa malliston kruunaavalla Nokian Hakkapeliitta 10 -nastarenkaalla vuoden 2021 alkupuolella. Lisäksi valmistaja on suunnitellut erikseen sähkö- ja hybridiautoihin suunnatut kumit toimintamatkan maksimimoiseksi.

­– Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat tunnetaan turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden edelläkävijöinä. Nokian Hakkapeliitta 10:n uuden sukupolven tuplanastateknologia sopeutuu talven kaikkiin olosuhteisiin ja tarjoaa tasapainoista pitoa ja hallitun ajotuntuman niin jäälle, lumelle kuin sulalle tielle. Erityishuomiota olemme kiinnittäneet myös ajomukavuuteen. Uuden sukupolven nastarengas voi olla myös hiljainen, Nokian Renkaiden tuotekehitysjohtaja Olli Seppälä toteaa.

– Nokian Hakkapeliitta on johtava talvirengasbrändi Pohjoismaissa ja Venäjällä. Laadukkaat ja alan edistyksellisintä tekniikkaa hyödyntävät uudet Nokian Hakkapeliitta -nastarenkaat tukevat vahvasti sekä meidän että asiakkaidemme myyntiä. Odotamme innokkaasti, että myös kuluttajat pääsevät toteamaan uutuustuotteidemme ainutlaatuiset turvallisuus- ja ajo-ominaisuudet tulevina talvina, tuotteista ja innovaatioista vastaava Jukka Kasi kertoo.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jälleenmyyjillä syksynä 2021

Uuden rengasmallin saapuminen markkinoille tarkoittaa myös, että edullisempi brändi Nordman siirtyy myös nastarenkaissa seuraavaan sukupolveen. Nokian Nordman 8 ja Nordman 8 SUV -renkaat ovat niin ikään piakkoin saatavilla liikkeistä. Nokian mukaan uusien rengasmallien toimitukset jälleenmyyjille keväällä 2021, eli ne ehtivät kuluttajille aikaisintaan ensi talven sesongiksi.

Myös tarkemmat kokotiedot julkaistaan keväämmällä ja yksityiskohtaisempaa tietoa renkaista saataneen tammi-helmikuun vaiheilla. Jääkäämme siis odottamaan innolla kuinka Nokian uutuusrenkaat tulevat pärjäämään kilpailijoidensa haastamisessa.

Lähde ja kuvat: Nokian Renkaat

Luetuimmat