13.7.2022

Rajoitettu erä! Polestar toi myyntiin huippumaastopyörän!

Polestarin maastopyöräuutuus on tehty yhdessä ruotsalaisen Allebikesin kanssa. Pyörät ovat käsintehtyjä.

Tätä on tarjolla vain rajoitettu erä – eli vain 100 onnellista saa Polestar-pyörän itselleen.

Ruotsalainen sähköautovalmistaja Polestar on tuonyt myyntiin maastopyöräuutuuden, joka on tehty yhdessä ruotsalaisen Allebikesin kanssa.

Polestarin Limited edition -pyörämalli on erikoisversio monipuolisesta Allebiken Alpha-mallista. Polestar ja Allebike suunnittelivat yhteistyössä kevyen ja jämäkän hiilikuituvahvisteisen polymeerirungon, jossa on valmistajan mukaan luotettava ja responsiivinen ajotuntuma. Modernia geometriaa hyödyntäen pyörä on tehty suosittuun downcountry-luokkaan ja se sopii erinomaisesti jokaiseen maastoon.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Laadukkaalla osasarjalla

Pyörän suoraselkäinen ajoasento mahdollistaa tehokkaat nousut ja 65 asteen eturungon putki tuo varmuutta mäkien laskuosuuksiin. Polestarin minimalistinen muotoilukieli näkyy myös pyörän rungon kulmikkaassa muodossa, symmetrisessä takahaarukassa ja sisäkaapeleissa. Pyörän satulatolpan korkeus säätyy langattomasti, kuten huippumaastopyörässä täytyykin. Pyörässä on laadukas Sram XX1 AXS Eagle -takavaihtaja, joka toimii langattomasti. Myös muu voimansiirto, rattaat ja ketju ovat samaa Sram-sarjaa. Vauhtia säädellään niin ikään Sramin 160- ja 180 -millisillä levyjarruilla.

Allebike Alpha Polestar edition -pyörän värit on myös sovitettu yhteen Polestar-autojen kanssa. Pyörä on saatavilla kahdessa mattavärissä, värit ovat Snow ja Space. Ainutlaatuisena piirteenä maastopyörän vaimentimet ja muut yksityiskohdat on maalattu Ruotsin lipusta tutulla kullanvärillä, mikä on saatavilla yksityiskohdaksi myös Polestar 2 -autoihin.

Öhlins se olla pitää

Polestarin pyörissä käytetään myös samojen valmistajien komponentteja, kuten Polestarin autoissakin. Täysjousitetusta pyörästä löytyy Öhlinsin iskunvaimentimet. Kultainen, Öhlinsin RXF34 m.2 29 Air Suspension -vaimennin tarjoaa 130 millimetriä joustoa pyörän keulassa ja TTX1Air -vaimennin 120 millimetriä joustoa takana.

Allebike rakentaa jokaisen pyörän käsityönä Alingsåsissa, joka sijaitsee noin tunnin matkan päässä Polestarin Göteborgin pääkonttorista.

Entä sitten pyörien hinta?

Hintaa näillä harvinaisuuksilla on 9500 euroa ja ne ovat ostettavissa vain Polestarin verkkokaupasta. Saa nähdä, kuinka monta pyörää näistä päätyy Suomeen?

Lähde: Polestar

Luetuimmat