31.10.2017

Tuhat yritystä tavoittelee ilmaista autoa vuodeksi – vielä ehtii osallistumaan

Liikenne

Maailman suurimmaksi autoleasingyhtiöksi itseään kutsuva LeasePlan järjestää yrityksiä kiinnostavan kilpailun, jonka voittajat nappaavat käyttöönsä  kuusi autoa vuodeksi. Jaossa on neljä henkilöautoa sekä kaksi pakettiautoa.

Ilmainen auto vuodeksi? Houkutteleva tarjous, joten ei ihme, että leasing-yritys LeasePlanin kisa houkuttelee.

– Kilpailuun tulleista hakemuksista noin kolmasosa tavoittelee pakettiautoa ja loput BMW- tai Nissan-henkilöautoa. Hakijoissa varsin erityyppisiä yrityksiä ja perusteet auton tarpeelle vaihtelevat yrityksen toiminnan laajentamisesta perheen arjen pyörittämiseen, LeasePlanin markkinointipäällikkö Krista Saarto kertoo.

Kilpailuaikaa on jäljellä reilu viikko. Yrityksen mukaan osallistua voi 5.11. saakka täyttämällä verkkolomakeen ja perustelemalla, miksi auto olisi tarpeen.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Palkintoina yhteensä kuusi autoa

Jaossa on kaikkiaan neljä henkilöautoa ja kaksi pakettiautoa. Voittajien käyttöön tarjolla olevat autoyksilöt ovat:

  • BMW 116d A Business

  • BMW 318i A Business Exclusive

  • 2 kpl Nissan Qashqai 1.5 Dci 110 Business 360 Leather 4x2

  • 2 kpl Nissan NV300 1.6 Dci 125 Comfort

Voittajat julki kolmessa erässä

Autojen lisäksi LeasePlan kertoo kisapalkintoon kuuluvan huoltoleasing-sopimuksen, joka kattaa renkaat, vakuutukset sekä huollot, kuten myös 24/7-tiepalvelun ja sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi. Voittajan omaksi kustannukseksi jää auton pesut ja polttoaineet.

Voittajat arvotaan vastanneiden joukosta ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajat luvataan kolmessa osassa viikoilla 48, 50 ja vuoden 2018 puolella viikolla 3. Julkistus tapahtuu Radio Rockin Korporaatio-ohjelmassa.

LeasePlan seuraa voittajia somekanavissaan ja nettisivustolleen päivitettävässä tarinassa koko vuoden ajan.

– Yritysautoilua pidetään usein asiana, joka sopii vain isoille yrityksille. Kampanjalla haluamme tukea etenkin kasvuvaiheessa olevia yrittäjiä ja osoittaa, että leasingauto on varteenotettava vaihtoehto myös pienemmälle yritykselle, LeasePlanin markkinointipäällikkö Krista Saarto taustoittaa.

Lähde: LeasePlan Kuvituskuva: Antti Hentinen/Moottorin arkisto

Luetuimmat