3.2.2021

Uusi monimerkkihuoltoketju – Eurorepar Car Service

sähköauton huolto

Eurorepar Car Service tulee laajentaaman Euroopasta nyt myös Suomeen korjaamoalan tarjontaa täysin uutena monimerkkihuoltoketjuna.

Suomeen saadaan uusi monimerkkihuoltoketju, kun kansainvälinen Eurorepar Car Service saapuu Euroopasta myös tänne. Tämä tulee lisäämään kilpailua korjaamoalalla, joka saattaa näkyä kuluttajalle joko hinnan tai palvelun suotuisana kehittymisenä.

Kyseessä on Groupe PSA:n omistama ketju, jolla on jo yli 5 000 toimipistettä Euroopassa. Suomen ensimmäinen toimipiste avataan Helsinkiin Herttonimemeen heti alkuvuodesta.

Groupe PSA, eli suomeksi PSA-ryhmä, on ollut viime aikoina uutisissa Stellantis-fuusion johdosta. Nimi Stellantis tarkoittaa Fiat Chryslerin ja PSA:n yhdistymistä.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Eurorepar Car Service

Bassadone Automotive Nordic -yhtiöryhmään kuuluva Bassadone Automotive Parts Oy on allekirjoittanut sopimuksen Groupe PSA:n kanssa. Tuon sopimuksen sisältönä on kansainvälisesti kasvavan Eurorepar Car Servicen nimellä kulkevan monimerkkihuoltoketjun perustaminen Suomeen.

Eurorepar Car Service on autovalmistaja Groupe PSA:n monimerkkihuoltoketju, jonka verkostoon kuuluu jo nyt yhteensä yli 5 000 toimipistettä Euroopan eri maissa. Tämä konsepti on nyt tarjolla sekä yrittäjille että sitä myöden myös asiakkaille Suomessakin. Maamme ensimmäiset Eurorepar Car Servicen toimipisteet avautuvat heti alkuvuodesta 2021 ja niistä aivan ensimmäinen avataan pääkaupunkimme itäosissa sijaitsevaan Herttoniemeen.

Uusi konsepti tarjoaa Bassadonen mukaan niin itsenäisille korjaamoyrittäjille kuin merkkijälleenmyyjille uuden, yksinkertaiseksi ja kustannustehokkaaksi suunnitellun yhteistyökonseptin, jolla voidaan paikata käytettävissä olevaa ylimääräistä huoltokapasiteettia ja kasvattaa myyntiä. Itsenäisille korjaamoille yhteistyö tarjoaa suuren kansainvälisen ketjun tukiverkoston, yrityksen säilyttäessä itsenäisyytensä. Bassadone mainostaa myös tämän konseptin tuovan huoltoliikkeelle Eurorepar-brändätyn, alati kasvavan monimerkkivaraosavalikoiman, toimivan varaosalogistiikan sekä tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinointiin.

Palvelun Suomeen tuova Bassadone lupailee asiakkaiden hyötyvän ammattitaitoisesta palvelusta, laadukkaista varaosista sekä erittäin kilpailukykyisistä hinnoista.

– Olemme innoissamme uudesta liiketoiminta-alueestamme ja saadessamme tuoda Eurorepar Car Service -ketjun markkinoillemme. Monimerkkihuoltoketju täydentää erinomaisesti muuta liiketoimintaamme ja syventää yhteistyötämme nykyisten kumppaneidemme kanssa. Samalla toivotamme lämpimästi tervetulleiksi myös uudet yhteistyökumppanit, joiden kanssa lähdemme kasvattamaan uutta monimerkkihuoltoketjua maassamme, toteaa Bassadone Automotive Nordicin toimitusjohtaja Antti Ruhanen.

Kuvituskuva: Lauri Ahtiainen / Moottorin arkisto, Lähde: Bassadone

Luetuimmat