6.11.2018

Volvo V60 nousi Vuoden Auto Suomessa 2019 -kilvan finalistiksi

Volvo V60

Maahantuoja: vahvuuksina ajettavuus, alusta ja tehokkaat moottorit

Vuoden Auto Suomessa 2019 -kilpailun voittajaksi nousee ensi viikolla joku kuudesta autotulokkaasta, jossa ovat Volvot V60 ja XC40, Ford Focus, Kia Ceed, Škoda Karoq ja Mercedes-Benz A-sarja.

Volvo Car Finlandin tiedotusjohtaja Thomas Hallbäck on tyytyväinen, että Volvo V60 menestyi nousemalla finalistiksi. Volvo V60:n valtit ovat Hallbäckin mielestä ajettavuus, edistyksellinen alusta, tehokkaat moottorit ja säädettävät ajotilat.

– Sisällä skandinaavinen muotoilu luo viihtyisän ympäristön, jota vahvistaa hyvät istuimet ja moderni, älykäs teknologia. Volvo tietää, yli 60 vuoden kokemuksella, miten farmariautoilla helpotetaan ihmisten elämää. Ja tietenkin turvallisuus.

Kärkikolmikkoon Hallbäck nostaisi tietty omat mallit, mutta entä se kolmas?

– Tosi vaikeata ennustaa. Volvo XC40 äänestettiin Vuoden Autoksi Euroopassa 2018, joten auto voisi kelvata myös suomalaisille. Ja Volvo V60 on farmarina oman luokkansa ehdoton ykkönen. Ford Focus voi olla kova kilpailija.

Vuoden Auto Suomessa 2019 -äänestyksestä vastaavat suomalaiset auto- ja liikennetoimittajat. Voittajaksi nouseva automalli julkistetaan 9.11 Auto- ja liikennegaalassa Messukeskuksessa Helsingissä.

Teksti ja kuva: Moottorin työryhmä

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat