Audin virtuaaliset tehdaskierrokset

Ajoneuvot Uutinen 13.4.2020

Kaipaatko jonotettavaa? Audin virtuaaliset tehdaskierrokset kiehtovat

Audi järjestää virusepidemian kunniaksi hienoja virtuaalisia tehdaskierroksia – ja ne ovat niin täynnä, että homma menee jonottamiseksi. Odottaakohan lopussa virtuaaliämpäri?

Koronavirusepidemia sattuu erityisesti tehdaskierrosten kaltaisiin ryhmätapahtumiin. Audilla kuitenkin ideoitiin, miten kierroksen voi kokea kotisohvalta. Osoitteesta http://www.audi.stream löytyy Audin virtuaalikierrospalvelu, joka toimii parhaiten Chrome-selaimella.

Virtuaalikierros on kuvattu ennalta Ingolstadtin tehtaalla, mutta pelkän videonauhan näyttämisen sijaan Audin toteutus on kunnianhimoisempi. Virtuaalikierroksen opas on nimittäin elävä ihminen studiossa. Niinpä oppaalle voi esittää kysymyksiä joko mikrofonin tai chatin välityksellä, ja hän voi kertoa lisää kyseisestä aiheesta. Kysymyksiä voi suunnata myös Audin historiaan, moottoriurheiluun, tiettyihin automalleihin tai vaikkapa Quattro-nelivetoon.

Kierros johdattaa katsojat (vieraat? kävijät?) korihitsaamosta aina loppukokoonpanoon ja kestää noin 20 minuuttia. Kierroksia on tarjolla sekä saksaksi että englanniksi. Liveoppaasta johtuen kierroksilla on tietyt alkuajat ja paikat kierroksilla täytyykin varata etukäteen.

Marraskuussa 2019 aloittanut palvelu on päässyt omilleen koronavirusepidemian myötä – tosin liiankin hyvin. Tätä kirjoittaessa näyttää siltä, että ainakin tulevat viikot ovat nimittäin toivottoman täynnä. Toivottavasti Audi saa haalittua lisää virtuaalikierrosten oppaita kovan kysynnän ajaksi.

Tosin olisihan se hienoa, jos jonottamisen lopussa odottaisi Audi-ämpäri.

Lähde: Audi via DriveTribe Kuva: Audi

Jaa artikkeli

Keskustelu

Valmistajalta: Audi

Kaikki koeajot

Uusimmat