BMW 4-sarja

Ajoneuvot Uutinen 17.1.2017

Aiempaa kovempi – BMW 4-sarja virkistyy maltilla

Ulkonäön puolesta BMW 4-sarja ei kaivannut pirteämpää ilmettä, mutta uutta potkua on annettu myös jousitukseen.

Mukavan linjakas BMW 4-sarja on Jaguar F-Typen tavoin siinä iässä, että jotain täytyy tehdä, vaikka lähtökohdassa ei ollutkaan juuri vikaa. Niinpä baijerilaiset kiinnittävät huomiota jopa kojelaudan uusiin ompeleisiin esitellessään muuttuneita yksityiskohtia.

BMW 4-sarja

Mutta ennen kosmetiikkaa kannattaa mainita faceliftin todellinen sisältö. Coupé ja Gran Coupé saavat entistä jäykemmän jousituksen. Muutoksella BMW tavoittelee parempaa ajettavuutta, tehtaan mukaan tinkimättä mukavuudesta. Suuntavakauden lisäksi baijerilaiset mainitsevat myös ohjaustuntuman parantuneen. Muutokset koskevat myös M Sport -alustaa ja adaptiivista alustaa.

BMW 4-sarja

Keulalla ja perässä luvassa on sangen tyypillinen facelift. Perä- ja keulapuskurit on muovailtu uudestaan (keula vain Sport ja Luxury -varustetasoissa) ja kaikki valot sumuvaloja myöten on päivitetty ledeiksi. Tarjolle tulee myös neljä uutta vannevaihtoehtoa sekä kaksi räväkkää väriä: hehkuvanpunainen ”Sunset Orange” sekä raikas ”Snapper Rocks Blue”.

BMW 4-sarja

Matkustamossa luvassa on kolme uutta verhoiluväriä sekä kolme uutta koristelistatyyppiä. Samalla urheiluohjauspyörä on päivittynyt ja lukuisat ohjaamon yksityiskohdat ovat saaneet kiiltoisamman ilmeen. Lisävarusteinen Professional-navigaattori on sekin vaihtunut uudempaan malliin ja mukautuva digimittaristo on tullut lisävarusteeksi, molempien ollessa tuttuja BMW:n isommimsta malleista. Niin ja kojelaudan yläosa on saanut ne tuplaompeleet.

BMW 4-sarja

Luonnollisesti facelift koskee myös BMW M4:ää, joka saa muiden päivitysten lisäksi mukautuvat led-ajovalot vakiovarusteeksi.

BMW 4-sarja facelift M4

Lähde ja kuvat: BMW

Jaa artikkeli

Valmistajalta: BMW

Kaikki koeajot

Uusimmat