Indian FTR Stealth Grey Special Edition

Ajoneuvot Moottoripyörät Uutinen 24.6.2022

Indian FTR Stealth Grey Special Edition – vain 150 nopeimmalle

Indian esittelee FTR-mallistaan Stealth Grey Special Editionin, jota valmistetaan vain 150 kappaleen erä.

Kuten erikoismallin mallimerkintä kertoo, on pyörä väriltään harmaa. Samaa ei voi sanoa ominaisuuksista, sillä 1203-kuutioinen V2-moottori tuottaa 123 hevosvoiman tehon ja vääntöä 120 newtonmetriä, joten suorituskyky on varsin urheilullinen.

Stealth Greyn varustukseen kuuluu mm. vakionopeussäädin, takasylinterin lepuutustoiminto tyhjäkäynnillä sekä kosketusnäyttö älypuhelinliitännällä.

Äänenvaimennin tulee Akrapovicilta, ajoasetuksia on kolme tehoasetusta, keulimisen-, luiston- ja sladinesto sekä kallistuksen huomioivat ABS-järjestelmä.

Indian FTR Stealth Grey Special Edition

Erikoismallissa on harmaan päävärin lisäksi perusmallista poikkeava grafiikka. Runko on musta ja mustissa vanteissa on käytetty ”indianinpunaista” tehosteväriä, joka on samaa sävyä punaisen takajousen kanssa.

Indian esitteli FTR:n alunperin vuonna 2019. Ulkonäössä oli vahvoja vaikutteita Indianin FTR750 Flat Track -kilpurista, mutta moottori oli kasvatettu 1200-kuutioiseksi.

Indian FTR Stealth Grey Special Edition

Kaudeksi 2022 mallia uudistettiin mm. vaihtamalla molemmat pyörät 17-tuumaiseksi ja asentamalla vanteille Metzeler Sportec -ensiasennusrenkaat, jyrkentämällä keulakulmaa ja lyhentämällä jousituksen joustomatkoja 120 millin katupyörämäisiin mittoihin.

Muutoksilla haettiin powernakumaisia, terävämpiä ominaisuuksia kaarreajoon, ja samalla myös kääntyvyys puolelta toiselle muuttui nopeammaksi.

Indian FTR Stealth Grey Special Edition

Moottori: nestejäähdytteinen V2, 1203cc
Teho: 90 kW (123 hv) / 7 750 r/min
Vääntö: 120 Nm / 6 000 r/min
Voimansiirto: 6 vaihdetta, ketjuveto

Akseliväli: 1525 mm
Istuinkorkeus: 780 mm
Tankin tilavuus: 13 litraa
Paino tankattuna: 233 kg

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Indian

 

 

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Indian

Kaikki koeajot

Uusimmat