KTM 890 ADV R

Ajoneuvot 25.9.2022

KTM 890 Adventure R uudistuu – lisäominaisuudet veloituksetta kokeiltaviksi

KTM tuo ensimmäisenä moottoripyörävalmistajana markkinoille ns. Demo Moden, jolla asiakas saa pyöräänsä veloituksetta kokeiltavaksi lisävarusteena tarjolla olevat ajoavustinpaketit.

Miksei kukaan ole tehnyt tätä aikaisemmin? KTM tuo vuoden 2023 890 Adventure R:ssä markkinoille niin sanotun Demo Mode -ohjelmapaketin, joka tarkoittaa että asiakas saa ensimmäisen 1500 kilometrin ajalle käyttöönsä veloituksetta ne ajoavustin- ja tehokarttavaihtoehdot, jotka ovat lisähintaan hankittavien lisävarusteiden listalla. Näin asiakas voi kokeilla kaikkia saatavilla olevia avustinvaihtoehtoja ja sen jälkeen päättää mitkä niistä haluaa hankkia.

KTM 890 ADV R

Pelkkä ohjelmistopäivitys ei kaksi vuotta markkinoille olleen 890 Adventure R:n kohdalla ole kyseessä, vaan vuosimallin 2023 pyörä saa uudistuksia myös sekä ulkonäköön että tekniikkaan. Teknisistä uudistuksista merkittävin on jousituspaketin vaihtuminen täysin säädettävään WP XPLOR -keulaan ja monisäätöiseen WP XPLOR PDS -takajousitukseen, jotka ovat samoja joita KTM käyttää 450 Rally -mallissaan. Toki nyt jousituksen perussäädöt on päivitetty vastaamaan 890 Adventure R:n painoa ja ominaisuuksia. Ensiasennusrenkaiksi on vaihdettu Mitas Enduro Trail -kumit.

Ulkoisestikin mallia on otettu 450 Rallysta, jonka ergonomiaa ja ulkonäköä mukaillen on muotoiltu mm. uusi kate, polttoainesäiliö, sivupaneelit, pohjapanssari ja moottorin suojaus.

KTM 890 ADV R

Viiden tuuman TFT-mittariston grafiikka on nyt tarkempi ja myös valikoiden käytöstä on tehty helpompaa. Navigoinnin tarkkuuttakin on parannettu ja lisäksi näytölle voi ohjelmoida kymmenen yhteystietoa/puhelinnumeroa tai vaihtoehtoisesti soittaa pikavalinnalla kymmeneen viimeksi vastattuun puheluun.

ABS-jarrujärjestelmää ohjaa nyt 6D-sensori, eli jarrujen toiminnassa huomioidaan pyörän nopeus, kallistuskulma, liikkeet ja käytös, ja järjestelmä rajoittaa niiden mukaan tarvittaessa jarrupainetta. ABS-järjestelmän voi myös kytkeä pois tarvittaessa.

KTM 890 ADV R

Jaa artikkeli

Valmistajalta: KTM

Kaikki koeajot

Uusimmat