Mini Convertible John Cooper Works

Ajoneuvot Uutinen 18.1.2016

Lisää ripeyttä avo-Miniin

John Cooper Works saapuu jälleen myös katottomaan Miniin.

Mikäli pakkasten myötä ajatukset ovat jo kesässä Esplanadin, haluaa Mini tarjota lääkkeeksi pirteämpää avoautoilua. Avo-Minin uusin sukupolvi on saamassa jälleen ripeän John Cooper Works -käsittelyn.

P90206780_highRes

Minin kaksilitraisesta nelisylinteristä moottorista edelleen kehitetty versio on 39 hevosvoimaa tehokkaampi Cooper S:ään verrattuna, nostaen kokonaistehon 231 hevosvoimaan (170 kW). Kuusivaihteinen manuaalivaihteisto on vakiovaruste ja sen avulla kiihdytys 0–100 kilometriä tunnissa suoriutuu 6,6 sekunnissa. Yhdistetty EU-kulutus on 6,5 litraa 100 kilometriä kohti ja kilometrille jää 152 grammaa hiilidioksidia. Lisävarusteisella Steptronic-vaihteistolla kiihdytys sujuu vielä 0,1 sekuntia ripeämmin, säästäen lisäksi niin päästöissä kuin kulutuksessa.

Kangaskaton suoritusarvo puolestaan on 18 sekuntia per suunta ja katon operointi onnistuu aina 30 km/h nopeuteen saakka. Halutessaan katon saa myös Yhdistyneiden kansakuntien unionilipulla kuvioituna.

Mini Convertible John Cooper Works

Sisustassa erinäisten yksityiskohtien lisäksi John Cooper Worksin merkittävin muutos ovat urheiluistuimet. Ulkoisesti John Cooper Works -käsittelyn erottaa muista avomalleista logojen lisäksi myös ärhäkämmästä korisarjasta. Myös kuvissa esiintyvän auton vehreä ”Rebel Green” -värisävy on varattu JCW-mallille.

Lähde ja kuvat: Mini

 

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Mini

Kaikki koeajot

Uusimmat