Mercedes-Benz E-sarja

Ajoneuvot Uutinen 14.6.2016

Ottaako Mercedeksen E-sarja mallia Audi Allroadista?

Varmana huhuna liikkuva Mercedes-Benzin E-sarjan All Terrain toisi Audilta tutun Allroad-reseptin myös tähtikeulan valikoimaan.

Viime viikolla nähtiin vihdoin Mercedes-Benzin uuden E-sarjan farmariversio (kuvassa), mutta huhujen mukaan kehitystyö jatkuu edelleen. Yhdysvaltalainen autolehti Car and Driver kirjoittaa varmana tietona, että E-sarja saa seuraavaksi korimalliksi farmarista jatkokehitetyn All Terrain -mökkispesiaalin.

E-sarjan All Terrainin idea on melko pitkälti sama kuin Audin Allroadeissa, eli tutusta farmarimallista tehdään mökkitieversio korottamalla maavaraa, muhkuistamalla pyöränkotelot ja suunnittelemalla puskurit uudelleen. Mercedeksen 4Matic-nelivetojärjestelmä tulee All Terrainissa vakiona, mutta AMG-versioita ei ole suunnitteilla.

Mercedeksen mukaan mallilla pääsee verrattain pitkälle maastoon, mutta korkean maavaran ja maastoajoon varautuneen ohjelmiston lisäksi mallissa ei ole mitään erityistä. Mallin sisusta ja värivaihtoehdot heijastelevat suoraan nykyistä E-sarjaa.

Lähde: Car and Driver Kuva: Mercedes-Benz

 

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Mercedes-Benz

Kaikki koeajot

Uusimmat